Pirate Chain ARRR

Rank #212 Websajt Dokumetacija GIT

Pirate Chain Cena (ARRR) -6.37%

$0.1583

šta je Pirate Chain? 29.Avgusta 2018, nekoliko programera iz zajednice Komodo pilotiralo je nezavisnim lancem imovine sa tehnologijom koju nudi Komodo Platform. Pirate Chain koristi odložen dokaz o radu (dPoV) iz Komodo-a, transakcije sa zCash-om za dokaz bez znanja (zk-SNARKs) i pravilo da Monero sprovodi samo privatne transakcije. Dok mnogi drugi novčići „privatnosti“ imaju opcionalne […]

ARRR/USD Cena Uživo

Pirate Chain Kurs

(ARRR) Kurs
24 Sata-6.37%
7 Dana-12.87%
30 Dana-33.12%
60 Dana-18.96%
90 Dana-9.94%

šta je Pirate Chain?

29.Avgusta 2018, nekoliko programera iz zajednice Komodo pilotiralo je nezavisnim lancem imovine sa tehnologijom koju nudi Komodo Platform. Pirate Chain koristi odložen dokaz o radu (dPoV) iz Komodo-a, transakcije sa zCash-om za dokaz bez znanja (zk-SNARKs) i pravilo da Monero sprovodi samo privatne transakcije.

Dok mnogi drugi novčići „privatnosti“ imaju opcionalne funkcije privatnosti, Pirate (ARRR) tvrdi da je 100% privatna kripto valuta za slanje, kao i prvi lanac „samo sa transakcijama“. ZK-Snarks tehnologija (kriptografija sa nultim znanjem) koristi se za zaštitu peer-to-peer transakcija. Tim tvrdi da je ovo stvorilo najveći zaštićeni privatni fond sredstava od bilo kog novca za privatnost.

Pirate je zaštićen od 51% napada korišćenjem Komodo-ovog dPoV-a, što znači da su njegovi blokovi notarizovani na blokovima Komodo i Bitcoin. Pokušaji da se izvrši napad Sibila na gusara morali bi da prevaziđu kombinovane hešrate Bitcoin, Komodo i Pirate. Ovo je astronomski trošak koji bi odvratio zlonamerne glumce. Pirate je počeo sa poštenim lansiranjem – bez ICO-a, premine i 0 razvojnih taksi.

Kako kupiti Pirate Chain (ARRR)?

Pirate Chain (ARRR) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Pirate Chain Vesti