PEAKDEFI PEAK

Rank #437 Websajt Dokumetacija GIT

PEAKDEFI Cena (PEAK) -1.01%

$0.00084468

Šta je PEAKDEFI (peak)? PEAK Tech je pokrenuo 09/05/2019 međunarodni tim sa sedištem u Dubaiju, UAE. Njen cilj je stvaranje DeFi ekosistema i obrazovanje njihove zajednice. Tok PEAK je znak korisnosti ovog ekosistema koji se sastoji od 3 stuba:

PEAK/USD Cena Uživo

PEAKDEFI Kurs

(PEAK) Kurs
24 Sata-1.01%
7 Dana0.64%
30 Dana-15.25%
60 Dana-24.47%
90 Dana-25.27%

Šta je PEAKDEFI (peak)?

PEAK Tech je pokrenuo 09/05/2019 međunarodni tim sa sedištem u Dubaiju, UAE. Njen cilj je stvaranje DeFi ekosistema i obrazovanje njihove zajednice. Tok PEAK je znak korisnosti ovog ekosistema koji se sastoji od 3 stuba:

PEAKDEFI fond: PEAKDEFI fond je decentralizovani fond za upravljanje imovinom bez dozvola, stvoren za povezivanje investitora i menadžera imovine za rast kapitala. Kuantstamp je revidirao ovaj protokol i lansira ga novembra 2020.
Aplikacija novčanika PEAKDEFI: Aplikacija novčanika PEAKDEFI pokrenuta je avgusta 2020. za iOS i Android app.peakdefi.com. Ovaj novčanik je rešenje na jednom mestu za preuzimanje kontrole nad vašim decentralizovanim finansijama. Izvorna aplikacija u novčaniku za DeFi rešenja za sve. Korisnici mogu da kreiraju i uvezu Ethereum novčanik. Postoji i integrisani DEKS (decentralizovana razmena). Nije starateljski - samo korisnici imaju pristup svojim ključevima.
MarketPeak: MarketPeak je obrazovna i softverska platforma koja se fokusira na nekripto napredne korisnike kako bi im pomogla da bolje razumeju kripto i DeFi.

Kako kupiti PEAKDEFI (PEAK)?

PEAKDEFI (PEAK) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

PEAKDEFI Vesti