Paxos Standard PAX

Rank #90 Websajt Dokumetacija GIT

Paxos Standard Cena (PAX) -0.01%

$0.9997

Šta je Pakos Standard (PAKS)? Osnovan u septembru 2018. godine, Pakos Standard je stabilnicoin sa ravnim kolateralom. Stablecoins su kripto valute koje su dizajnirane da minimalizuju volatilnost cene stablecoin-a u odnosu na određeno stabilno sredstvo ili korpu aktive. Stabilnicoin se može vezati za kripto valutu ili ravni novac. U nekim slučajevima se čak može trgovati […]

PAX/USD Cena Uživo

Paxos Standard Kurs

(PAX) Kurs
24 Sata-0.01%
7 Dana-0.12%
30 Dana0.01%
60 Dana-0.05%
90 Dana-0.04%

Šta je Pakos Standard (PAKS)?

Osnovan u septembru 2018. godine, Pakos Standard je stabilnicoin sa ravnim kolateralom. Stablecoins su kripto valute koje su dizajnirane da minimalizuju volatilnost cene stablecoin-a u odnosu na određeno stabilno sredstvo ili korpu aktive.

Stabilnicoin se može vezati za kripto valutu ili ravni novac. U nekim slučajevima se čak može trgovati i robom. Pakos Standard nudi prednost transakcija sa blockchain sredstvima kroz minimalizovan rizik od cena. Pakos Standard tokeni (PAKS) izdaju se kao ERC-20 tokeni na Ethereum blockchain-u i kolaterališu se u omjeru 1: 1 putem USD koji se drže na američkim bankarskim računima u vlasništvu Pakos-a.

Ko su osnivači Pakos Standarda?

Standard Pakos kreirali su Charles Cascarilla i Rich Teo.

Charles Cascarilla je izvršni direktor i suosnivač kompanije Pakos. Takođe je član osnivačkog odbora Udruženja za tržište digitalne imovine (ADAM) i partner u Liberti Citi Ventures.

Takođe je suosnivač i partner u kompaniji Cedar Hill Capital Partners, a njegovo prošlo iskustvo uključuje menadžera portfelja u Claiborne Capital Management, finansijskog analitičara u Goldman Sachs-u i analitičara u Bank of America.

Rich Teo je drugi suosnivač kompanije Pakos. Pre toga, radio je kao glavni / viši analitičar u kompaniji Cedar Hill Capital Partners. Takođe je bio finansijski analitičar u Citi-u i borbeni signalizator u Singapurskim oružanim snagama.

Šta čini Pakos Standard jedinstvenim?

Pakos Standard je stabilnicoin koji omogućava bilo kom korisniku da razmeni američke dolare za Pakos Standard Tokens. Njegov glavni cilj je stabilizacija dolara pomoću blockchain tehnologije.

Kompanija Pakos ima povelju Stejt departmenta za finansijske usluge države Njujork koja im omogućava da nude regulisane usluge u svetu kripto imovine. Sam token podržava USD u računima koje kompanija drži u američkim depozitarnim institucijama.

Pakos Standard je izgrađen u cilju poboljšanja većeg finansijskog ekosistema stvaranjem globalne mreže bez trenja. Ovde se sva digitalna sredstva mogu brzo mobilizovati, uz visok nivo fleksibilnosti i pristupačnosti. Cilj Pakosa je da stvori budućnost u kojoj se digitalna sredstva, roba i hartije od vrednosti mogu prenositi bilo gde i bilo kada.

Kako kupiti Paxos Standard (PAX)?

Paxos Standard (PAX) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Paxos Standard Vesti