PancakeSwap CAKE

Rank #43 Websajt GIT

PancakeSwap Cena (CAKE) -11.07%

$2.16

Šta je PancakeSwap (CAKE)? PancakeSwap je automatizovani market mejker (AMM) – aplikacija za decentralizovane finansije (DeFi) koja omogućava korisnicima da razmenjuju tokene, pružajući likvidnost putem poljoprivrede i za uzvrat zarađujući naknade. Pokrenut je u septembru 2020. godine i predstavlja decentralizovanu razmenu za zamenu BEP20 tokena na Binance Smart Chain. PancakeSwap koristi automatizovani model market mejkera […]

CAKE/USD Cena Uživo

PancakeSwap Kurs

(CAKE) Kurs
24 Sata-11.07%
7 Dana-14.65%
30 Dana-17.73%
60 Dana-22.60%
90 Dana-42.47%

Šta je PancakeSwap (CAKE)?

PancakeSwap je automatizovani market mejker (AMM) – aplikacija za decentralizovane finansije (DeFi) koja omogućava korisnicima da razmenjuju tokene, pružajući likvidnost putem poljoprivrede i za uzvrat zarađujući naknade.

Pokrenut je u septembru 2020. godine i predstavlja decentralizovanu razmenu za zamenu BEP20 tokena na Binance Smart Chain. PancakeSwap koristi automatizovani model market mejkera ​​gde korisnici trguju protiv bazena likvidnosti. Ove bazene popunjavaju korisnici koji svoja sredstva deponuju u fond i zauzvrat dobijaju tokene dobavljača likvidnosti (LP).

Ovi tokeni se kasnije mogu koristiti za povraćaj udela u fondu, kao i dela naknada za trgovanje. Ovi LP tokeni poznati su kao FLIP. PancakeSwap takođe omogućava korisnicima da obrađuju dodatne tokene kao što su CAKE i SIRUP. Na farmi korisnici mogu položiti LP žetone i biti nagrađeni CAKE-om.

PancakeSwap omogućava korisnicima da trguju BEP20 tokenima, obezbeđuju likvidnost berzi i zarađuju naknade, ulože LP tokene da zarade CAKE, ulože CAKE da zarade više CAKE i ulože CAKE da zarade tokene drugih projekata.

Ko su osnivači PancakeSwap (CAKE)?

PancakeSwap je decentralizovana berza zasnovana na Binance Smart Chain-u (DEKS) koju su pokrenuli anonimni programeri sa očiglednom strašću prema palačinkama.

Šta čini PancakeSwap (CAKE) jedinstvenom?

PancakeSwap koristi automatizovani model marketera, što znači da ne postoje knjige naloga, već se koriste bazeni likvidnosti. Korisnik može da zarađuje prihodom postajući likvidnost; dodavanjem svojih tokena u fond likvidnosti mogu da farmiraju LP tokene i ulože svoj CAKE kako bi zaradili nagrade. Takođe mogu okušati sreću sa lutrijom i nezamenljivim žetonima.

Token PancakeSwap CAKE je BEP20 token koji je prvobitno pokrenut na Binance Smart Chain. Glavna funkcija CAKE-a je da podstakne pružanje likvidnosti na platformu PancakeSvap.

Korisnici mogu uložiti svoje tokene da bi zaradili nagrade, što se postiže deponovanjem tokena dobavljača likvidnosti i zaključavanjem. Ovo je poznato kao uzgoj i sistem nagrađuje žetonom CAKE. Tokeni se mogu ukloniti bez ikakvog vremena zadržavanja. CAKE daje korisnicima mogućnost da investiraju i povećaju prinos u budućnosti, ali dolazi sa rizicima.

CAKE se može koristiti za ulazak na lutriju na PancakeSvap. Svaka sesija lutrije traje 6 sati. Jedna karta košta 10 CAKE i dolazi sa slučajnom kombinacijom četiri broja između 1 i 14, na primer 8-6-4-13. Da biste osvojili džekpot, koji je jednak 50% celokupnog fonda lutrije, brojevi u vašoj listiću moraju se podudarati sa sva četiri broja u dobitnom listiću.

Korisnici takođe mogu osvojiti nezamenljive tokene kojima se može trgovati za CAKE ili ih držati u novčaniku.

Kako kupiti PancakeSwap (CAKE)?

PancakeSwap (CAKE) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

PancakeSwap Vesti