Orion Protocol ORN

Rank #244 Websajt Dokumetacija GIT

Orion Protocol Cena (ORN) 0.00%

$0.00000000

Šta je Orion Protocol (ORN)? Orion Protocol dizajniran je za objedinjavanje likvidnosti više kripto razmena u decentralizovanu platformu koja pruža jedinstveni, neskrbnički pristupni sistem na celokupno tržište digitalne imovine. Osnovao ga je 2018. godine, a pokrenuo ga je 2020. godine Aleksej Koloskov u pokušaju da reši neka od glavnih pitanja prostora decentralizovanih finansija (DeFi). Luk […]

ORN/USD Cena Uživo

Orion Protocol Kurs

(ORN) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Orion Protocol (ORN)?

Orion Protocol dizajniran je za objedinjavanje likvidnosti više kripto razmena u decentralizovanu platformu koja pruža jedinstveni, neskrbnički pristupni sistem na celokupno tržište digitalne imovine. Osnovao ga je 2018. godine, a pokrenuo ga je 2020. godine Aleksej Koloskov u pokušaju da reši neka od glavnih pitanja prostora decentralizovanih finansija (DeFi).

Luk ima za cilj da reši poteškoće u obavljanju profitabilnih transakcija povezanih sa nedostatkom likvidnosti na većini kripto berzi. To je slučaj i za centralizovane i za decentralizovane razmene. Orionovo rešenje za ovo je objedinjavanje knjiga naloga berzi u jedan jednostavan za upotrebu i razumevanje terminal.

Cilj Orion Protocola je da pomogne korisnicima da ostvare najbolje povrate od svojih ulaganja, istovremeno smanjujući rizike povezane sa korišćenjem više berzi.

Ko su osnivači Orion Protocol-a?

Orion Protocol (ORN) osnovao je Aleksej Koloskov, koji je trenutno izvršni direktor projekta. Pre Oriona, Koloskov je bio programer blokova i glavni arhitekta Vaves Platform-a, kao i vodeći menadžer IT projekata u UniCredit Bank Russia.

Šta čini Orion Protocol jedinstvenim?

Orion Protocol funkcioniše prikupljanjem likvidnosti koja se nudi na više berzi unutar kripto tržišta i predstavljanjem u jedinstvenom univerzalnom API-ju. Ovaj API kombinuje knjige sa više porudžbina i pojednostavljuje ih radi lakše upotrebe.

Orion Protocol takođe nudi aplikaciju za upravljanje portfeljem koja omogućava korisnicima da nadgledaju i beleže njihove aktivnosti na berzama, pruža im mogućnost postavljanja alarma za mogućnosti i automatizuje upravljanje imovinom.

Pored toga, Orion nudi tržište za decentralizovane aplikacije (DApps) kojima korisnici mogu lako pristupiti i kupiti ih.

Orion Token (ORN) je izvorni uslužni token protokola Orion zasnovan na standardu ERC-20. Njegova ponuda je ograničena na 100.000.000 ORN. ORN se može koristiti u terminalu Orion i za decentralizovano posredovanje.

Kako kupiti Orion Protocol (ORN)?

Orion Protocol (ORN) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Orion Protocol Vesti