Origin Protocol OGN

Rank #146 Websajt Dokumetacija GIT

Origin Protocol Cena (OGN) 4.14%

$0.1627

Šta je Origin Protocol (OGN)? Origin Protocol je mreža koja omogućava učesnicima na tržištu da dele proizvode i usluge putem peer-to-peer (P2P) mreža. Cilj platforme je da stvori široko tržište na mreži koristeći Ethereum (ETH) blok-lanac i sistem interplanetarnih datoteka (IPFS) kako bi eliminisao potrebu za posrednicima. Protokol omogućava stvaranje decentralizovane postavke gde se i […]

OGN/USD Cena Uživo

Origin Protocol Kurs

(OGN) Kurs
24 Sata4.14%
7 Dana8.02%
30 Dana-18.72%
60 Dana-3.18%
90 Dana-0.93%

Šta je Origin Protocol (OGN)?

Origin Protocol je mreža koja omogućava učesnicima na tržištu da dele proizvode i usluge putem peer-to-peer (P2P) mreža. Cilj platforme je da stvori široko tržište na mreži koristeći Ethereum (ETH) blok-lanac i sistem interplanetarnih datoteka (IPFS) kako bi eliminisao potrebu za posrednicima.

Protokol omogućava stvaranje decentralizovane postavke gde se i kupci i prodavci mogu povezati, proveriti dostupnost unosa, napisati kritike i izvršiti mnoge druge radnje. Ovim se delimičnom upotrebom imovine može lakše trgovati.

Origin Protocol se bavi osnovnim pitanjima postojećih internetskih tržišta, kao što su nepravedne naknade za transakcije, nedostatak transparentnosti, manji nagon za inovacijama i pitanja centralizacije. Protokol stvara decentralizovano i podstaknuto okruženje za kupce i prodavce da olakša poslovanje.

Ko su osnivači Origin Protocola?

Tim se sastoji od članova iz više od sedam zemalja koji imaju obostrani interes za blockchain tehnologiju. Origin Protocol ima sedište u San Francisku, sa nekoliko investitora u raznim delovima sveta. Protokol su 2017. godine pokrenuli Josh Fraser i Matthev Liu.

Josh Fraser je suosnivač Origin Protocol-a i još tri kompanije pre njega. On je serijski preduzetnik koji je aktivan u kripto prostoru više od jedne decenije. Frejzer je takođe radio kao tehnički direktor platforme za društveno umrežavanje Eventvue.

Drugi suosnivač Matthev Liu je softverski inženjer i menadžer proizvoda koji je dugi niz godina radio u blockchain industriji. Liu je radio kao menadžer proizvoda u IouTube-u.

Iu Pan, inženjer osnivač kompanije Origin Protocol, radio je u Google-u. Bio je jedan od najranijih zaposlenih u Paipal-u, a takođe je suosnivač Kivi Crate.

Frank Chastagnol, potpredsednik inženjeringa, radio je u kompanijama poput IouTube-a, Dropbok-a i drugih.

Šta čini Origin Protocol jedinstvenim?

Cilj Origin Protocol-a je da poremeti ekonomiju deljenja uspostavljanjem decentralizovane P2P mreže između trgovaca i ukidanjem tradicionalnih posrednika. Vizija protokola Origin je stvaranje distribuiranih sistema u kojima korisnici mogu da promovišu svoje proizvode. Protokol se fokusira na slobodnu trgovinu svom robom i uslugama po stvarnim tržišnim cenama bez mešanja treće strane.

Cilj Origin-a je da stvori povoljno okruženje za učesnike na mreži pružajući:

Niže naknade za transakcije

Origin Protocol uklanja potrebu za posrednicima koji naplaćuju naknade za obradu transakcija. Protokol omogućava pristup nepristrasnim cenama roba i usluga.

Poboljšani sistem podsticanja

Origin Protocol je platforma otvorenog koda koja nagrađuje korisnike za njihov doprinos mreži putem sistema podsticanja. Korisnici platforme, kao što su pridružene kompanije, takođe su nagrađeni tokenima za kriptovalute kada promovišu i plasiraju na listu koje su kreirali prodavci. Ova podsticaj korisnika ohrabruje ih da održavaju platformu živom i u porastu.

Kako kupiti Origin Protocol (OGN)?

Origin Protocol (OGN) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Origin Protocol Vesti