Ontology ONT

Rank #79 Websajt Dokumetacija GIT

Ontology Cena (ONT) 1.44%

$0.1871

Šta je Ontology ($ ONT)? Ontology je blockchain visokog učinka, specijalizovan za digitalni identitet i podatke. Jedinstvena infrastruktura Ontologye podržava snažnu međusobnu saradnju i prilagodljivost nivoa 2, nudeći preduzećima fleksibilnost u dizajniranju blok lanca koji odgovara njihovim potrebama. Sa paketom decentralizovanih protokola za razmenu identiteta i podataka za poboljšanje brzine, sigurnosti i poverenja, Ontology funkcije […]

ONT/USD Cena Uživo

Ontology Kurs

(ONT) Kurs
24 Sata1.44%
7 Dana5.17%
30 Dana-24.50%
60 Dana-38.90%
90 Dana-47.35%

Šta je Ontology ($ ONT)?

Ontology je blockchain visokog učinka, specijalizovan za digitalni identitet i podatke. Jedinstvena infrastruktura Ontologye podržava snažnu međusobnu saradnju i prilagodljivost nivoa 2, nudeći preduzećima fleksibilnost u dizajniranju blok lanca koji odgovara njihovim potrebama. Sa paketom decentralizovanih protokola za razmenu identiteta i podataka za poboljšanje brzine, sigurnosti i poverenja, Ontology funkcije uključuju ONT ID, mobilnu digitalnu ID aplikaciju i DID koji se koriste u celom ekosistemu, i DDKSF, decentralizovanu razmenu podataka i okvir za saradnju

Prilikom lansiranja, Ontology je odlučio da se odrekne popularnog modela početne ponude kovanica (ICO) u korist niza distribucija u zajednici i airdropova svoje ONT kripto valute, koja je započela život kao NEP-5 žeton na NEO bloku.

Ovo je pomoglo brzom uspostavljanju organskog otkrivanja cena i strastvene zajednice i pomoglo projektu da izbegne naknadnu kontrolu propisa.

Na primer, na kratak period bilo koja osoba koja se prijavila za bilten Ontology dobila je vazduh od 1.000 ONT, što je dostiglo vrednost od 10 USD po žetonu ubrzo nakon što je token uvršten na glavne berze poput Binancea.

Ontology je lansirao sopstveni MainNet 30. juna 2018. godine i sada deluje nezavisno od bloka NEO.

Ko su osnivači Ontology?

Ontology je osnovao Li Jun, osnivač Ontology. Tokom ranih faza razvoja Ontology, Ontology je dobio tehničku podršku od nekih članova Onchain-ovog programera. Međutim, njih dvoje su uvek bili službeno odvojeni projekti koji slede svoje ciljeve.

Šta čini Ontology jedinstvenom?

Ontology nudi razne slučajeve upotrebe u stvarnom životu i omogućava preduzećima da izgrade svoj sopstveni blok povrh lanca Ontologi.

Ono što je najvažnije, Ontology nudi veću fleksibilnost za preduzeća, omogućavajući im da kreiraju prilagođene blok-lance u skladu sa njihovim specifičnim potrebama u pogledu karakteristika poput upravljanja i poboljšane privatnosti, funkcionalnosti koja po dizajnu nedostaje konkurentima poput Ethereuma i NEO-a.

Lanac ONT takođe pomaže u negiranju naknada za transakcione mreže stvaranjem i distribucijom besplatnog Ontology gasa (ONG) vlasnicima ONT-a na osnovu njihovog poseda.

Ontology dalje pruža dodatne funkcije kao što su pametni ugovori, dokazi kriptografskog identiteta (ONT ID) i tokenizovani podaci (DDKSF) koji se mogu neprimetno prenositi između različitih blok lanaca.

Primer: Medicinska dokumentacija pacijenta, podložna strogim zakonima o privatnosti podataka u većini zemalja, može se koristiti preko mreže Ontology bez ugrožavanja integriteta i privatnosti podataka pacijenta. Medicinsko preduzeće koje prenosi poverljive podatke u stanju je da kontroliše šta se deli sa drugim stranama i pod kojim uslovima, bez straha da će podaci o pacijentu pasti u ruke neovlašćenim licima.

Kako kupiti Ontology (ONT)?

Ontology (ONT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Ontology Vesti