OMG Network OMG

Rank #91 Websajt Dokumetacija GIT

OMG Network Cena (OMG) 4.15%

$0.6587

Šta je OMG Network (OMG)? OMG Network, ranije poznata kao OmiseGo, je rešenje za skaliranje sloja 2 koje nije starateljsko rešenje napravljeno za Ethereum blockchain. Kao Ethereum rešenje za skaliranje, OMG Netvork je dizajniran da omogući korisnicima da ETH i ERC20 tokene prenose znatno brže i jeftinije nego kada vrše direktne transakcije na Ethereum mreži. […]

OMG/USD Cena Uživo

OMG Network Kurs

(OMG) Kurs
24 Sata4.15%
7 Dana-28.51%
30 Dana-33.21%
60 Dana-9.17%
90 Dana-4.38%

Šta je OMG Network (OMG)?

OMG Network, ranije poznata kao OmiseGo, je rešenje za skaliranje sloja 2 koje nije starateljsko rešenje napravljeno za Ethereum blockchain. Kao Ethereum rešenje za skaliranje, OMG Netvork je dizajniran da omogući korisnicima da ETH i ERC20 tokene prenose znatno brže i jeftinije nego kada vrše direktne transakcije na Ethereum mreži.

Network se zasniva na novom rešenju za skaliranje pod nazivom MoreViable Plasma, koje koristi arhitekturu bočnog lanca za grupisanje nekoliko transakcija van lanca u grupu, koja se zatim može verifikovati kao pojedinačna transakcija na korenskom lancu Ethereum-a. Prema OMG Netvork, ova tehnologija ima potencijal da Ethereum skalira na hiljade transakcija u sekundi (TPS) – umesto 10 do 14 tps Ethereum 1.0 trenutno može.

Network pokreće uslužni token OMG, koji se može koristiti kao jedan od načina plaćanja naknada na mreži OMG, i na kraju će biti održiv – pomažući u osiguranju mreže za uzvrat za nagrade.

Ko su osnivači OMG Network?

OMG Network trenutno čini tim od više od 50 zaposlenih rasutih širom sveta. Osnovao ga je Vansa Chatikavanij, rođeni Tajlanđanin, i posluje kao podružnica SINKA – tajlandske fintech kompanije koja je ranije bila poznata kao Omise Holdings.

Kao osnivač projektora, Vansa Chatikavanij je magistrirala nauke o zemlji i životnoj sredini na njujorškom Univerzitetu Columbia. Nakon toga, Chatikavanij je imao nekoliko konsultantskih uloga u istaknutim finansijskim institucijama, uključujući Međunarodnu finansijsku korporaciju (IFC) i Grupu Svetske banke, pre nego što je osnovao OMG mrežu (tada OmiseGo) 2017. godine.

Chatikavanij je obavljala ulogu generalnog direktora u kompaniji do 2019. godine, pre nego što je prešla na ulogu izvršnog direktora, koju i danas obavlja. Osim toga, Stephen McNamara – bivši šef strategije za istraživanje i razvoj blockchain-a u kompaniji Huavei Technologies – je direktor tehničke podrške kompanije OMG Netvork, dok je Kasima Tharnpipitchai, iskusni inženjer i konsultant, njegov glavni tehnički direktor.

Šta OMG Network čini jedinstvenom?

OMG Netvork veruje da će značajne barijere brzine i troškova Ethereuma biti prevaziđene pre nego što će glavna preduzeća razmotriti izgradnju svojih proizvoda i aplikacija na mreži.

Kao takav, projekat OMG Network izgrađen je kako bi Ethereum učinio privlačnijim za preduzeća i projekte koji žele da se povećaju, istovremeno smanjujući njihov ugljenični otisak. To postiže svojim rešenjem bočnog lanca zasnovanog na plazmi, koje može pomoći u smanjenju upotrebe električne energije i do 99% u poređenju sa Ethereumom i smanjiti naknade za oko dve trećine, istovremeno osiguravajući da imovina i dalje bude osigurana osnovnom mrežom Ethereum.

Sama platforma podržana je sredstvima od 25 miliona dolara dobijenih tokom inicijalne ponude kovanica za 2017. godinu (ICO). Štaviše, matična firma OMG Netvork SINKA nedavno je prikupila dodatnih 80 miliona dolara u seriji C – i podržalo je nekoliko glavnih investicionih kompanija, uključujući Toiota Financial Services Corporation i Sumitomo Mitsui Banking Corporation.

Kako kupiti OMG Network (OMG)?

OMG Network (OMG) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

OMG Network Vesti