NXM NXM

Rank #218 Websajt GIT

NXM Cena (NXM) 0.00%

$0.00000000

Šta je NXM (NXM)? Pokrenut u maju 2019. godine, Nekus Mutual je decentralizovani protokol osiguranja izgrađen na Ethereumu. Korisnicima nudi mogućnost uklanjanja omota na pametnim ugovorima upotrebom matičnog tokena NXM. Nekus Mutual koristi fond za podelu rizika koji omogućava bilo kome da kupi osiguranje ili uplati svoj kapital u fond za buduće nagrade. Nekus Mutual […]

NXM/USD Cena Uživo

NXM Kurs

(NXM) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je NXM (NXM)?

Pokrenut u maju 2019. godine, Nekus Mutual je decentralizovani protokol osiguranja izgrađen na Ethereumu. Korisnicima nudi mogućnost uklanjanja omota na pametnim ugovorima upotrebom matičnog tokena NXM.

Nekus Mutual koristi fond za podelu rizika koji omogućava bilo kome da kupi osiguranje ili uplati svoj kapital u fond za buduće nagrade. Nekus Mutual pokušava da poremeti industriju osiguranja prelazeći moć nad objedinjenim resursima na pojedinačne ljude. Svakom je dozvoljeno da učestvuje, jer je uzajamno vlasništvo njegovih članova. Korisnici mogu da doprinesu Ethereumu (ETH) u spremište za NXM.

Ko su osnivači NXM-a?

NXM je osnovao Hugh Karp. Pre osnivanja NXM-a radio je kao finansijski direktor Munich Re-a.

Takođe je radio kao aktuar u životnom osiguranju u MLC & Nab Health.

Šta čini NXM jedinstvenim?

Nekus Mutual preuzima pitanje ranjivosti pametnih ugovora i pruža korisnicima nivo zaštite koji može pomoći u izbegavanju gubitaka.

Prvi proizvod Nekus Mutuala bili su pokrivači za pametne ugovore koji su pružali zaštitu za ugovore o čuvanju vrednosti. Da bi projekat započeo obradu potraživanja, trebalo je da dostigne skup od 12.000 ETH, što je postignuto dva meseca nakon pokretanja.

NXM token predstavlja članska prava u Nekus Mutual-u, zajedno sa sposobnošću učešća u ekosistemu putem procene potraživanja i rizika i upravljanja. Token koristi krivulju vezivanja da bi odredio cenu koja se pokreće prema tome koliko kapitala ima uzajamni kapital i koliko mu je kapitala potrebno da bi se sa određenom verovatnoćom ispunili svi zahtevi.

Korisnici mogu uložiti ulog u NKSM da glasaju o procenama šteta i o tome da li određenu tužbu treba isplatiti ili ne. Članovi koji se odluče da glasaju u skladu sa konsenzusom nagrađuju se NKSM-om, dok oni koji glasaju protiv imaju svoje žetone zaključani na određeno vreme.

Članovi ispunjavaju nekoliko uloga, od kojih je jedna procena rizika svakog pametnog ugovora. Kad god se podnese zahtev, oni su odgovorni za glasanje o legitimnosti tog zahteva i o tome da li se isplata može izvršiti ili ne.

Članovi takođe mogu da koriste svoje tokene za glasanje o pametnim ugovorima na osnovu toga koliko misle da je siguran svaki pojedini ugovor. Što je više NKSM uložen u pametni ugovor, to jeftinije postaje kupovina pokrića za njega; velika suma je pokazatelj da mnogi članovi ugovor smatraju sigurnim.

Kako kupiti NXM (NXM)?

NXM (NXM) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.