Nano NANO

Rank #85 Websajt Dokumetacija GIT

Nano Cena (NANO) 5.61%

$1.21

Šta je Nano (NANO)? Naplaćen kao „digitalni novac za savremeni svet“, Nano je lagana kripto valuta koja je dizajnirana da olakša sigurna, praktično trenutna plaćanja, bez naknada, i bavi se nekim od glavnih ograničenja kako zastarele finansijske infrastrukture, tako i mnogih modernih kripto valuta. Ko su osnivači nano? Razvoj projekta započeo je 2014. godine pod […]

NANO/USD Cena Uživo

Nano Kurs

(NANO) Kurs
24 Sata5.61%
7 Dana13.38%
30 Dana-19.80%
60 Dana-3.35%
90 Dana5.42%

Šta je Nano (NANO)?

Naplaćen kao „digitalni novac za savremeni svet“, Nano je lagana kripto valuta koja je dizajnirana da olakša sigurna, praktično trenutna plaćanja, bez naknada, i bavi se nekim od glavnih ograničenja kako zastarele finansijske infrastrukture, tako i mnogih modernih kripto valuta.

Ko su osnivači nano?

Razvoj projekta započeo je 2014. godine pod imenom RaiBlocks, a novčić (tada nazvan KSRB) lansiran je sledeće godine kroz javnu slavinu, koja je omogućavala korisnicima da polažu male količine KSRB-a nakon što završe sa captcha izazovom. Korisnicima je bilo dozvoljeno da izvrše onoliko captcha koliko su želeli da povećaju svoje reči – efikasno trgujući svojim vremenom i trudom za KSRB.

Šta čini Nano jedinstvenim?

RaiBlocks (KSRB) je u januaru 2018. preimenovan u Nano (NANO), a novo ime je izabrano da bolje predstavlja brzinu i jednostavnost koju projekat nudi korisnicima.

To je peer-to-peer platforma koja koristi jedinstvenu strukturu podataka blok-rešetke koja omogućava korisnicima da lako prenose vrednost jedni drugima bez oslanjanja na centralizovane posrednike.

Za razliku od drugih platformi koje obično koriste kombinovani dokaz rada masovne rudarske mreže za postizanje konsenzusa, Nano umesto toga koristi sistem poznat kao Glasanje otvorenog predstavnika (ORV) – koji vidi da vlasnici računa glasaju za svog izabranog predstavnika, koji zatim rade na sigurno potvrditi blokove transakcija.

Kako kupiti Nano (NANO)?

Nano (NANO) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Nano Vesti