Metronome MET

Rank #526 Websajt GIT

Metronome Cena (MET) 0.00%

$0.00000000

Šta je Metronome(met)? Metronome ima za cilj optimizaciju za samoupravljanje, pouzdanost i prenosivost. Metronome su osnovali brojni veterani u svemiru (npr. Jeff Garzik, Matthev Roszak), a zasnovan je na tri ključna principa dizajna: Samouprava bez nepotrebnog uticaja osnivača nakon početnog pokretanja i javnog pristupa – upravljanje ugovorima počinje od pokretanja. Pouzdanost i predvidljivost tamo gde […]

MET/USD Cena Uživo

Metronome Kurs

(MET) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Metronome(met)?

Metronome ima za cilj optimizaciju za samoupravljanje, pouzdanost i prenosivost. Metronome su osnovali brojni veterani u svemiru (npr. Jeff Garzik, Matthev Roszak), a zasnovan je na tri ključna principa dizajna:

  • Samouprava bez nepotrebnog uticaja osnivača nakon početnog pokretanja i javnog pristupa – upravljanje ugovorima počinje od pokretanja.
  • Pouzdanost i predvidljivost tamo gde su izdavanje i ponuda nepromenljivi
  • Prenosivost koja omogućava maksimalnu decentralizaciju, čak i na različitim blokovima. Prva ‘veriga’ se dogodila u leto 2019, između Ethereum-a i Ethereum Classic-a

Pored toga, Metronome navodno nudi napredne funkcije plaćanja kao programabilni novac.

  • Masovno plaćanje: mogućnost slanja MET na više adresa u jednoj transakciji radi uštede na transakcijskim naknadama.
  • Pretplate: Mogućnost davanja dozvole za određenu količinu MET-a za redovno premeštanje između dve adrese.

Kako kupiti Metronome (MET)?

Metronome (MET) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Metronome Vesti

https://twitter.com/MET_Token