Mask Network MASK

Rank #307 Websajt

Mask Network Cena (MASK) 1.05%

$2.47

Šta je Mask Network (MASK)? Mask Netvork je protokol koji svojim korisnicima omogućava slanje šifrovanih poruka preko Tvitter-a i Facebook-a. U suštini deluje kao most između interneta i decentralizovane mreže koja radi na vrhu. Mask Netvork je prvobitno pokrenut u julu 2019. godine, s prvim slučajem korišćenja koji omogućava korisnicima Facebook-a i Tvitter-a da šifruju […]

MASK/USD Cena Uživo

Mask Network Kurs

(MASK) Kurs
24 Sata1.05%
7 Dana7.94%
30 Dana-1.72%
60 Dana-28.59%
90 Dana-30.98%

Šta je Mask Network (MASK)?

Mask Netvork je protokol koji svojim korisnicima omogućava slanje šifrovanih poruka preko Tvitter-a i Facebook-a. U suštini deluje kao most između interneta i decentralizovane mreže koja radi na vrhu.

Mask Netvork je prvobitno pokrenut u julu 2019. godine, s prvim slučajem korišćenja koji omogućava korisnicima Facebook-a i Tvitter-a da šifruju postove na platformama društvenih medija. Zatim je prikupila 2 miliona dolara u krugu finansiranja u novembru 2020. godine, koji su zajedno vodili HashKei i Hash Global, i sledećem krugu finansiranja u iznosu od 3 miliona dolara u februaru 2021. uz učešće Digital Currenci Group i Fundamental Labs.

Sada Mask Netvork nudi mogućnost finansiranja kampanja za dodelu Gitcoin-a direktno sa Tvitera, kao i planove da ponudi peer-to-peer plaćanja i decentralizovanu funkcionalnost skladištenja. To je decentralizovani portal koji takođe omogućava korisnicima da koriste DApps kao što su kripto plaćanja, decentralizovane finansije, decentralizovano skladištenje, e-trgovina (digitalna roba / NFT) i decentralizovane organizacije (DAO) na vrhu postojećih društvenih mreža bez migracije, stvarajući ono što je naziva se decentralizovanim ekosistemom apleta (DApplet).

Ko su osnivači Mask Network?

Mask Netvork je startup kompanija sa sedištem u Šangaju, osnovana Suji Ian. Pre nego što je osnovao Mask Netvork, Ian je osnovao Dimension.im, seriju proizvoda namenjenih zagovaranju društvene slobode duž pokreta kiferpunk, posebno „Pravo kriptografije i sloboda tumačenja“.

Šta čini Mask Network jedinstvenom?

Mask Network omogućava korisnicima da dodaju nivo privatnosti svojim mrežnim interakcijama. Dopuštanjem korisnicima da šalju šifrovane poruke prijateljima, šalju i primaju kriptovalute i dele datoteke i komuniciraju sa DApps-om, sve na decentralizovanom nivou.

Kako kupiti Mask Network (MASK)?

Mask Network (MASK) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Mask Network Vesti