MANTRA DAO OM

Rank #434 Websajt Dokumetacija GIT

MANTRA DAO Cena (OM) 0.00%

$0.00000000

Šta je MANTRA DAO (OM)? MANTRA DAO je decentralizovana finansijska platforma sa posebnim fokusom na ulaganje, pozajmljivanje i decentralizovano upravljanje. Projekat se gradi na blok lancu RioChain i biće povezan sa Polkadotom. Namenjen je delovanju ekosistema za Veb 3.0. Platforma koristi izvorni uslužni token, OM, za ulaganje, pozajmljivanje i upravljanje. Iako projekat planira prelazak na […]

OM/USD Cena Uživo

MANTRA DAO Kurs

(OM) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je MANTRA DAO (OM)?

MANTRA DAO je decentralizovana finansijska platforma sa posebnim fokusom na ulaganje, pozajmljivanje i decentralizovano upravljanje. Projekat se gradi na blok lancu RioChain i biće povezan sa Polkadotom. Namenjen je delovanju ekosistema za Veb 3.0.

Platforma koristi izvorni uslužni token, OM, za ulaganje, pozajmljivanje i upravljanje. Iako projekat planira prelazak na mrežu Polkadot, token je u početku izdat na Ethereum blockchain-u.

MANTRA DAO je prvi put najavljen u junu 2020, a platforma je puštena u rad sa prvom funkcijom, ulaganjem, u oktobru 2020.

Ko su osnivači MANTRA DAO?

MANTRA DAO je razvijen kao projekat RioDeFi-ja, kompanije za razvoj tehnološkog bloka koja stoji iza kompanije RioChain, gde su savetnici bili suosnivači i dugogodišnji prijatelji John Patrick Mullin i Vill Corkin. Njih dvojica su projekat pokrenuli kao decentralizovana autonomna organizacija zajedno sa kolegom Rodrigom Kuanom Mirandom.

Mullin je prethodno sprovodio fintech istraživanje u kineskoj investicionoj banci Guotai Junan Securities i pokrivao je blockchain tehnologiju i za tradicionalne i za kripto medije. U septembru 2020. imenovan je za strateškog savetnika za Polkastarter, decentralizovanu berzu sa sedištem u Polkadotu. Korkin je ranije bio potpredsednik poslovnog razvoja kompanije za razvoj blokčejna Trade.io, gde je radio zajedno sa Mullinom. Korkin je takođe radio za FinTech Connector, profesionalnu mrežu za fintech startupe i preduzetnike. Zajedno sa Mullinom, ambasador je mreže Polkadot.

Miranda je osnovala kompaniju Moon Street Ventures, kompaniju za istraživanje i razvoj i konsultantske usluge u oblasti blok lanca, a suosnivala je i služila kao izvršna direktorka kompanije Immutable Technologies Corp, decentralizovanog dobavljača mrežne infrastrukture. Ranije je bio investicioni bankar.

Mullin, Corkin i Miranda, zajedno sa izvršnim direktorom RioDeFi-ja Jamesom Andersonom i glavnim marketinškim direktorom Stephaneom Laurentom Villedieuom, čine osnivački savet kompanije MANTRA DAO.

Šta čini MANTRA DAO jedinstvenim?

Prema MANTRA DAO, nekoliko najavljenih karakteristika čine projekat jedinstvenim. Prvo, gradi se na RioChain-u i biće povezan sa Polkadot-om, koji je opisao kao „blockchain sledeće generacije“. Drugo, nudi ulaganje, pozajmljivanje i pozajmljivanje višenamenskih sredstava kako za sopstvenu platformu, tako i za druge kao što su Cosmos (ATOM) i Terra (LUNA). Treće, upravlja MANTRA POOL-om putem kojeg se daje 25% nagrada fondacije. I na kraju, koristi „karma“ protokol koji dodeljuje ocene učesnicima mreže na osnovu njihovih doprinosa, pružajući korisnicima sa visokim rezultatima povećane koristi.

Ekosistem MANTRA DAO pokreće OM, koji se koristi za upravljanje DAO i za ulaganje i pozajmljivanje. Vlasnici OM tokena dobijaju procenjenu 88,8% godišnju nagradu za ulog na platformi. OM je izdat kao ERC-20 token, ali platforma planira migraciju na mrežu Polkadot.

Kao što je navedeno u njegovoj beloj knjizi, poslovni plan MANTRA DAO-a fokusiran je na prikupljanje kamata na zajmove, ulog na OM, vođenje preduzeća uloga-kao-usluga koje naplaćuje naknade za uloženu imovinu i omogućavanje poslovnog pristupa njegovom proizvodi. Brojne investicione kompanije podržale su njegovu „početnu ponudu za članstvo“, uključujući Kenetic Capital, Genesis Block i Moonrock Capital.

Kako kupiti MANTRA DAO (OM)?

MANTRA DAO (OM) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

MANTRA DAO Vesti