Hifi Finance MFT

Rank #333 Websajt GIT

Hifi Finance Cena (MFT) 0.00%

$0.00000000

Šta je Hifi kreditni protokol (MFT)? Hifi (ranije Mainframe) je protokol pozajmljivanja koji omogućava bilo kome da se zadužuje protiv njihove kripto-veze. Hifi koristi instrument sličan obveznicama, koji predstavlja obavezu na lancu koja se podmiruje na određeni budući datum. Kupovina i prodaja tokenizovanog duga omogućava pozajmljivanje i zaduživanje sa fiksnom kamatnom stopom – nešto što […]

MFT/USD Cena Uživo

Hifi Finance Kurs

(MFT) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Hifi kreditni protokol (MFT)?

Hifi (ranije Mainframe) je protokol pozajmljivanja koji omogućava bilo kome da se zadužuje protiv njihove kripto-veze. Hifi koristi instrument sličan obveznicama, koji predstavlja obavezu na lancu koja se podmiruje na određeni budući datum. Kupovina i prodaja tokenizovanog duga omogućava pozajmljivanje i zaduživanje sa fiksnom kamatnom stopom – nešto što je danas neophodno u decentralizovanim finansijama. Očekuje se da će se promena simbola tikera dogoditi zajedno sa budućim iteracijama na Hifi protokolu pozajmljivanja.

Mainframe Token (MFT) je izvorni uslužni token koji se koristi za:

Glasovi o upravljanju
Zalažući se za sigurnost protokola
Nagrađivanje doprinosilaca ekosistemu

Šta možete učiniti sa Hifi protokolom pozajmljivanja:

Pozajmi: Zaključajte sredstva obezbeđenja u trezoru kako biste iskovali dužničke fiksele sa fiksnom kamatnom stopom. Ovi dužnički tokeni mogu se zameniti za trenutnu likvidnost, omogućavajući korisnicima da dugoročno koriste, daju farmu ili obavljaju druge strateške poslove bez prodaje svojih tokena kolaterala.
Pozajmica: Kupite tokene duga sa fiksnom kamatnom stopom za popust. Kada rok istekne, oni mogu biti otkupljeni za nominalnu vrednost, zarada donosi predvidiv povraćaj ulaganja.
Obezbedite likvidnost: Zaradite od naknada za trgovanje pružajući likvidnost između dužničkih tokena i stabilkoinca na Automated Market Maker (AMM).

Koliko MFT Tokena (MFT) postoji u opticaju?

Hifi (ranije Mainframe) lansirao je svoj token u prvom kvartalu 2018. godine, sa ograničenjem ponude od 10B tokena. Svi tokeni su stečeni i široko su distribuirani.
Ko su osnivači Hifi protokola za pozajmice?

Hifi (ranije Mainframe) osnovao je Mick Hagen 2017. Kroz 2018. i 2019. tim je objavio decentralizovanu aplikaciju za ćaskanje i decentralizovani operativni sistem, ali oba proizvoda nisu uspela da steknu značajnu snagu.

U 2019. tim se usredsredio na Defi i počeo da radi na decentralizovanoj platformi za pozajmljivanje. Mick je predao ulogu izvršnog direktora Dougu Leonardu početkom 2020. Doug je sa kompanijom radio od 2018. godine sa iskustvom u razvoju softvera i IT sigurnosti.

Dag je obnovio tim, stekavši protokol protoka tokena Sablier i angažujući njegovog osnivača i programera Pola Razvana Berga kao glavnog inženjera. U februaru 2021. Mainframe je zvanično preimenovan u Hifi.

Kako kupiti Hifi Finance (MFT)?

Hifi Finance (MFT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Hifi Finance Vesti