MaidSafeCoin MAID

Rank #180 Websajt Dokumetacija GIT

MaidSafeCoin Cena (MAID) 0.00%

$0.00000000

Šta je MaidSafeCoin (MAID)? MaidSafeCoin (MAID) pokrenut je u februaru 2006. To je projekat čiji je cilj decentralizacija Interneta. Prema programerima, njegov koncept prethodi Bitcoin-u (BTC) za nekoliko godina. SAFE mreža funkcioniše slično mreži TOR, što znači da se sav mrežni sadržaj distribuira i pristupa mu preko peer-to-peer (P2P) mrežaste mreže. MaidSafeCoin je znak za […]

MAID/USD Cena Uživo

MaidSafeCoin Kurs

(MAID) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je MaidSafeCoin (MAID)?

MaidSafeCoin (MAID) pokrenut je u februaru 2006. To je projekat čiji je cilj decentralizacija Interneta. Prema programerima, njegov koncept prethodi Bitcoin-u (BTC) za nekoliko godina.

SAFE mreža funkcioniše slično mreži TOR, što znači da se sav mrežni sadržaj distribuira i pristupa mu preko peer-to-peer (P2P) mrežaste mreže.

MaidSafeCoin je znak za SafeCoin, decentralizovanu valutu za decentralizovanu SAFE mrežu, koju održava dodatni prostor na čvrstom disku korisnika, procesorska snaga i nivo povezanosti podataka.

Ko su osnivači MaidSafeCoin-a?

MaidSafeCoin je osnovao David Irvine.

Irvine je takođe bio izvršni direktor kompanije Airsoft Ltd, Alba Netvorks i radio je kao savetnik u kompaniji Airshire Business Consulting Ltd.

Šta čini MaidSafeCoin jedinstvenim?

MaidSafe nudi potpuno šifrovano skladištenje podataka i deljenje datoteka, mogućnost anonimne upotrebe mreže, komunikaciju otpornu na cenzuru, podatke bez servera i skalabilnu kripto valutu sa nula naknada za transakcije.

SAFE mreža je dizajnirana da bude sigurna, potpuno autonomna, usredsređena na podatke i peer-to-peer kako bi radila kao alternativa trenutnom modelu klijent-server. Mrežu prvenstveno koriste dve vrste članova: klijenti i poljoprivrednici.

Klijenti koriste funkcije mreže, uključujući pregledanje, skladištenje podataka i prenos novca, dok farmeri podatke čuvaju i održavaju u zamenu za novčanu nagradu.

Kako kupiti MaidSafeCoin (MAID)?

MaidSafeCoin (MAID) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

MaidSafeCoin Vesti