Litentry LIT

Rank #309 Websajt Dokumetacija GIT

Litentry Cena (LIT) 0.99%

$0.7079

šta je Litentry? Infrastruktura za decentralizovanu autentifikaciju identiteta i upravljanje aktivnostima korisnika. Napravljeno na podlozi, spremno za Polkadot. Litentry pomaže u podršci promenama koje idu u prilog korisničkoj mreži sa blockchain-om. Litentry uključuje mrežu zasnovanu na identitetu i srodne alate, sadrži mehanizam za podudaranje identiteta i identifikovanje identiteta, u celini se sastoji od decentralizovane infrastrukture […]

LIT/USD Cena Uživo

Litentry Kurs

(LIT) Kurs
24 Sata0.99%
7 Dana6.78%
30 Dana-29.14%
60 Dana-30.08%
90 Dana-34.58%

šta je Litentry?

Infrastruktura za decentralizovanu autentifikaciju identiteta i upravljanje aktivnostima korisnika. Napravljeno na podlozi, spremno za Polkadot. Litentry pomaže u podršci promenama koje idu u prilog korisničkoj mreži sa blockchain-om. Litentry uključuje mrežu zasnovanu na identitetu i srodne alate, sadrži mehanizam za podudaranje identiteta i identifikovanje identiteta, u celini se sastoji od decentralizovane infrastrukture za upravljanje podacima o identitetu i korisničkim aktivnostima.

Kako kupiti Litentry (LIT)?

Litentry (LIT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Litentry Vesti