Lisk LSK

Rank #104 Websajt Dokumetacija GIT

Lisk Cena (LSK) -3.82%

$1.83

Šta je rizik (LSK)? Lisk je blockchain aplikaciona platforma čiji je cilj stvaranje pristupačne budućnosti u kojoj svi mogu imati koristi od decentralizovane tehnologije. Lisk omogućava programerima da grade aplikacije, kao i da primene bočni lanac povezan sa mrežom Lisk koji uključuje prilagođeni token. Lisk daje programerima komplet za razvoj softvera za blockchain aplikacije i […]

LSK/USD Cena Uživo

Lisk Kurs

(LSK) Kurs
24 Sata-3.82%
7 Dana32.10%
30 Dana-9.07%
60 Dana28.85%
90 Dana68.99%

Šta je rizik (LSK)?

Lisk je blockchain aplikaciona platforma čiji je cilj stvaranje pristupačne budućnosti u kojoj svi mogu imati koristi od decentralizovane tehnologije.

Lisk omogućava programerima da grade aplikacije, kao i da primene bočni lanac povezan sa mrežom Lisk koji uključuje prilagođeni token. Lisk daje programerima komplet za razvoj softvera za blockchain aplikacije i radi na rešenju za interoperabilnost koje će zauzvrat omogućiti svima da ga neometano koriste na platformi.

Lisk’s ICO je pokrenut 24. maja 2016. godine i napravljen je pomoću JavaScript-a i TipeScript-a. Njegovi glavni proizvodi su Core, SDK, Desktop i Mobile. Sa timom od 30, ima izvođača radova poznat kao Lightcurve GmbH. Sedište kompanije je u Zugu u Švajcarskoj i neprofitna je fondacija.

Ko su osnivači Lisk-a?

Osnivači Liska su Mak Kordek i Oliver Beddovs, koji su projekat započeli 2017. godine.

Mak Kordek je predsednik Liska i odgovoran je za strategiju i poslovanje Liska. Takođe je suosnivač i direktor Lightcurve-a, a takođe je tamo odgovoran za strategiju i poslovanje. Lightcurve je blockchain studio za razvoj proizvoda i konsultantske usluge sa posebnim fokusom na marketing, kodiranje i podršku.

Najvažniji klijent je Lisk, gde Lightcurve razvija ekosistem i igra veliku ulogu.

Oliver Beddovs je potpredsednik kompanije Lisk i direktor kompanije Lightcurve.

Oboje su se specijalizovali za decentralizovane aplikacije, Bitcoin i blockchain konsalting, startup konsalting, UI / UKS konsalting i upravljanje zajednicom.

Šta čini Lisk jedinstvenim?

Zamislite svet u kome baš svako može imati koristi od korišćenja blockchain tehnologije. Imajući tu ideju na umu, fondacija Lisk ciljala je jedan vrlo specifičan cilj, a to je nadahnuti programera i entuzijaste iz čitavog sveta.

Lisk je decentralizovana mreža, slična BitShares, Nkt ili Bitcoin.

Međutim, Lisk ne koristi dokaz o radu kao što to čini Bitcoin, već koristi pojednostavljenu primenu originalnog algoritma konsenzusa BitShares-a koji je poznat kao delegirani dokaz o udelu.

Svaki nosilac LSK može glasati za glavne delegate koji obezbeđuju samu mrežu. Postoji 101 aktivni glavni delegat koji uvek dobije najviše glasova i oni mogu zaraditi nagrade za generiranje blokova. Svi ostali delegati su u pripravnosti i čekaju da postanu izabrani ili osiguraju Lisk bočni lanac. Lisk je takođe kripto valuta koja se naziva LSK i takođe je okvir poznat kao Lisk LSK SDK. Možete ga koristiti za postavljanje sopstvenih bočnih lanaca i razvijanje blockchain aplikacija povrh njih.

Kako kupiti Lisk (LSK)?

Lisk (LSK) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Lisk Vesti