Lido DAO Token LDO

Rank #398 Websajt Dokumetacija GIT

Lido DAO Token Cena (LDO) -0.95%

$3.39

Šta je Lido DAO Token? Lido je tečno rešenje za stavljanje u Ethereum. Lido omogućava korisnicima da ulažu svoj ETH – bez minimalnih depozita ili održavanja infrastrukture – dok učestvuju u aktivnostima na lancu, npr. pozajmljivanje, do složenih povrata. LDO je izvorni uslužni token koji se koristi za: Koliko LDO kovanica ima u opticaju? U […]

LDO/USD Cena Uživo

Lido DAO Token Kurs

(LDO) Kurs
24 Sata-0.95%
7 Dana4.08%
30 Dana20.83%
60 Dana10.67%
90 Dana40.60%

Šta je Lido DAO Token?

Lido je tečno rešenje za stavljanje u Ethereum. Lido omogućava korisnicima da ulažu svoj ETH – bez minimalnih depozita ili održavanja infrastrukture – dok učestvuju u aktivnostima na lancu, npr. pozajmljivanje, do složenih povrata.

LDO je izvorni uslužni token koji se koristi za:

Davanje upravljačkih prava u Lido DAO.
Upravljanje parametrima naknada i distribucijom.
Upravljanje dodavanjem i uklanjanjem operatora čvora Lido.

Koliko LDO kovanica ima u opticaju?

U vreme pisanja ovog teksta, 0,9% ukupne LDO ponude je u opticaju.

Lido je lansirao svoju aplikaciju za ulog 19. decembra 2020. godine sa milijardu LDO tokena stvorenih u genezi. U vreme pisanja ovog članka, osnivači Lido DAO poseduju 64% LDO tokena. One se zaključavaju na godinu dana, a nakon toga im se dodeljuje preko 1 godine. U vreme pisanja ovog teksta, jedini otključani LDO koji postoji postojao je 0,4% vazduha koji se distribuira ranim ulagačima i DAO blagajničkim žetonima.

Alokacija ovih tokena je sledeća: DAO trezor – 36,32% Investitori – 22,18% Validatori i imaoci potpisa – 6,5% Početni programeri Lido-a – 20% Osnivači i budući zaposleni – 15%

Ko su osnivači Lido-a?

Lido je DAO koji pruža uslugu tečnog ulaganja za Ethereum 2.0, omogućavajući korisnicima da zarađuju nagrade za ulaganje bez održavanja infrastrukture ulaganja.

Članovi Lido DAO uključuju Semantic VC, ParaFi Capital, Libertus Capital, Terra, Bitscale Capital, StakeFish, StakingFacilities, Chorus, P2P Capital i KR1. Lidu se takođe pridružuje niz ključnih anđeoskih investitora, uključujući Stani Kulechov iz Aavea, Banteg of Iearn, Vill Harborne iz Deversifija, Julien Bouteloup iz Stake Capital-a i Kain Varvick iz Sinthetik-a.

Pojedinci i organizacije koji stoje iza Lido DAO dokazani su u prostoru DeFi i imaju iskustva u izvrsnosti.

Kako kupiti Lido DAO Token (LDO)?

Lido DAO Token (LDO) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Lido DAO Token Vesti