Kylin KYL

Rank #443 Websajt Dokumetacija GIT

Kylin Cena (KYL) 0.03%

$0.008246

Šta je Kylin(KYL)? Kylin Netvork će pružiti decentralizovano rešenje za infrastrukturu podataka, nazvano #DeData za Veb 3.0, koristeći Polkadot i Polkadot Substrate 2.0 Off-Chain Vorkers, uključujući Kylin Data Oracle, Kylin Data Analitics i Kylin Data Marketplace. KYL je izvorni uslužni token koji se koristi za: Ulog za rudare podataka, validatore i arbitre. Svi rudari moraju […]

KYL/USD Cena Uživo

Kylin Kurs

(KYL) Kurs
24 Sata0.03%
7 Dana1.35%
30 Dana-0.53%
60 Dana5.97%
90 Dana-2.40%

Šta je Kylin(KYL)?

Kylin Netvork će pružiti decentralizovano rešenje za infrastrukturu podataka, nazvano #DeData za Veb 3.0, koristeći Polkadot i Polkadot Substrate 2.0 Off-Chain Vorkers, uključujući Kylin Data Oracle, Kylin Data Analitics i Kylin Data Marketplace.

KYL je izvorni uslužni token koji se koristi za:

Ulog za rudare podataka, validatore i arbitre. Svi rudari moraju da ulože KYL sa većim ulogom što se izjednačava u velikoj verovatnoći da će biti izabrani za ispunjavanje zahteva za podacima. Posrednik razmene. KIL će se koristiti za plaćanje kao transakciju, naknadu za upit, kao i za pristup podacima iza platnog zida (privatni API-ji). Upravljanje na lancu. Nosioci KIL tokena mogu glasati za nadogradnje protokola i promene parametara na Kylin mreži.

Kako kupiti Kylin (KYL)?

Kylin (KYL) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.