KuCoin Token KCS

Rank #102 Websajt Dokumetacija

KuCoin Token Cena (KCS) 7.83%

$8.87

Šta je KuCoin Token (KCS)? KCS je izvorni token kompanije KuCoin, koji je pokrenut još 2017. godine kao token za podelu dobiti koji trgovcima omogućava da izvuku vrednost iz razmene. Izdat je kao ERC-20 token koji radi na mreži Ethereum i podržavala ga je većina Ethereum novčanika. Ukupna ponuda KCS je postavljena na 200 miliona, […]

KCS/USD Cena Uživo

KuCoin Token Kurs

(KCS) Kurs
24 Sata7.83%
7 Dana-14.65%
30 Dana-36.36%
60 Dana-16.05%
90 Dana-10.56%

Šta je KuCoin Token (KCS)?

KCS je izvorni token kompanije KuCoin, koji je pokrenut još 2017. godine kao token za podelu dobiti koji trgovcima omogućava da izvuku vrednost iz razmene. Izdat je kao ERC-20 token koji radi na mreži Ethereum i podržavala ga je većina Ethereum novčanika. Ukupna ponuda KCS je postavljena na 200 miliona, a planirano je i otkup i izgaranje dok ne ostane samo 100 miliona KCS. Pre ili kasnije, kako KuCoin rešenje za decentralizovanu trgovinu bude postajalo aktivnim, KCS će biti izvorna imovina KuCoin-ovih decentralizovanih finansijskih usluga kao i upravljački znak KuCoin zajednice u budućnosti.

KuCoin je takođe najavio da će „Osnaživanje KCS-a“ biti ključni prioritet KuCoin-a i da će KCS graditi kao ubica, a ne kao običan token, što će dodatno diverzifikovati beneficije kojima vlasnici KCS mogu pristupiti. KCS dugoročno deluje kao ključ celokupnog ekosistema KuCoin. Sa razvojem DEKS-a i KuChain-a, KCS će takođe biti osnovno gorivo i opšti znak budućih KuCoin-ovih decentralizovanih proizvoda. Više detalja će verovatno biti objavljeno u bliskoj budućnosti.

Šta čini KuCoin Token jedinstvenim?

KCS Bonus se smatra jednim od najboljih načina za ostvarivanje pasivnog prihoda. Korisnici koji drže više od 6 KCS mogu dobiti dnevnu dividendu koja potiče od 50% dnevnog prihoda od trgovanja KuCoin-a. KCS Bonus je jedinstveni podsticajni mehanizam za nosioce KCS i graditelje ekosistema KuCoin. Iznos nagrada koje korisnici mogu dobiti zavisi od broja održanih KCS i obima trgovine KuCoin berze.

Kako kupiti KuCoin Token (KCS)?

KuCoin Token (KCS) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

KuCoin Token Vesti