Komodo KMD

Rank #163 Websajt Dokumetacija GIT

Komodo Cena (KMD) 4.16%

$0.3238

Šta je Komodo? Komodo se opisuje kao otvorena lančana platforma sa više lanaca. Sa korenima razvoja blockchain-a koji sežu u 2014. godinu, Komodo je navodno jedan od pionira višelančane arhitekture u blockchain prostoru. Od avgusta 2019. godine, Komodo se fokusira na pružanje poslovno prihvatljivih blokchain rešenja koja su sigurna, skalabilna, interoperabilna i prilagodljiva. Trenutni Komodov […]

KMD/USD Cena Uživo

Komodo Kurs

(KMD) Kurs
24 Sata4.16%
7 Dana8.86%
30 Dana29.72%
60 Dana3.17%
90 Dana22.41%

Šta je Komodo?

Komodo se opisuje kao otvorena lančana platforma sa više lanaca. Sa korenima razvoja blockchain-a koji sežu u 2014. godinu, Komodo je navodno jedan od pionira višelančane arhitekture u blockchain prostoru. Od avgusta 2019. godine, Komodo se fokusira na pružanje poslovno prihvatljivih blokchain rešenja koja su sigurna, skalabilna, interoperabilna i prilagodljiva. Trenutni Komodov tehnološki paket, Antara framevork, nudi alate za razvoj blockchain-a od kraja do kraja, uključujući prilagodljivi Smart Chain, specifičan za aplikaciju, u kompletu sa bibliotekom ugrađenih modula i otvorenim API-jem za izgradnju aplikacija zasnovanih na blockchain-u.

Kako kupiti Komodo (KMD)?

Komodo (KMD) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.