Klever KLV

Rank #243 Websajt Dokumetacija GIT

Klever Cena (KLV) -0.06%

$0.003906

Šta je Klever (KLV)? Klever (KLV) je ekosistem kripto novčanika koji opslužuje više od 2 miliona korisnika širom sveta pomoću aplikacija Klever, Klever Svap i Klever OS. Kleverove platforme u nastajanju Klever Blockchain, Klever Ekchange i Klever Bank treba da pokrenu 2021. godine, a sve pokreće uslužni token KLV. Aplikacija Klever je jednostavan, svestran i […]

KLV/USD Cena Uživo

Klever Kurs

(KLV) Kurs
24 Sata-0.06%
7 Dana43.78%
30 Dana64.83%
60 Dana45.95%
90 Dana20.16%

Šta je Klever (KLV)?

Klever (KLV) je ekosistem kripto novčanika koji opslužuje više od 2 miliona korisnika širom sveta pomoću aplikacija Klever, Klever Svap i Klever OS. Kleverove platforme u nastajanju Klever Blockchain, Klever Ekchange i Klever Bank treba da pokrenu 2021. godine, a sve pokreće uslužni token KLV.

Aplikacija Klever je jednostavan, svestran i siguran kripto novčanik sa samoodržavanjem i podržava glavne svetske blok-lance. Aplikacija nudi 300+ trgovačkih parova u Klever Svap-u i direktan pristup ETH-u i TRKS-baziranim DApps-ima u Klever Brovser-u. Klever je decentralizovana mreža novčanika za p2p i samo-čuvanje, koja privatne ključeve daje u ruke svojih korisnika.

KLV služi kao gorivo za ceo ekosistem Klever i osigurava smanjene naknade za zamenu Klevera. KLV Staking omogućava korisnicima da zarade pasivno, sa preko 60% svih KLV u opticaju koji su trenutno zamrznuti i uloženi od strane Klever korisnika.

Kako je Klever osiguran?

Klever nudi istinsko samopohranjivanje i sigurno vlasništvo nad kriptovalutom. Sigurnost aplikacije Klever obezbeđuje se izgradnjom na vrhu sistema Klever (operativni sistem), koji koristi napredne sigurnosne mehanizme koji štite privatne ključeve i sredstva korisnika.

Klever OS SDK je novčanik kao usluga (VaaS) koji nudi vojne programe za šifrovanje bilo kom programeru, ali jedinstveni bezbednosni aspekt je taj što se šifrovanje dešava lokalno u korisnikovom uređaju, u onome što se naziva Native Core.

Kleverovo matično jezgro može se posmatrati kao crna kutija unutar Klever OS-a, i iako je ova crna kutija sposobna da komunicira sa elementom prezentacije ili korisničkog interfejsa sistema novčanika, potpuno je izolovana, čineći svaki pokušaj eksploatacije ili hakera praktično nemogućim protiv novčanik.

Kako kupiti Klever (KLV)?

Klever (KLV) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Klever Vesti