KLAYswap Protocol KSP

Rank #237 Websajt Dokumetacija

KLAYswap Protocol Cena (KSP) -0.69%

$0.4667

šta je KLAYswap Protocol? KLAYswap je kompletan protokol trenutne zamjene na lancu koji funkcioniše sa lancem likvidnosti na lancu, gde je likvidnost zagarantovana mehanizmima automatizovanog pravljenja tržišta (AMM). To je zamenljiva usluga na lancu koja omogućava svima koji imaju bilo koju kripto valutu tokena tipa KLAY ili KCT da postane dobavljač likvidnosti i zaradi prihod […]

KSP/USD Cena Uživo

KLAYswap Protocol Kurs

(KSP) Kurs
24 Sata-0.69%
7 Dana-0.36%
30 Dana-11.85%
60 Dana-26.34%
90 Dana-13.62%

šta je KLAYswap Protocol?

KLAYswap je kompletan protokol trenutne zamjene na lancu koji funkcioniše sa lancem likvidnosti na lancu, gde je likvidnost zagarantovana mehanizmima automatizovanog pravljenja tržišta (AMM). To je zamenljiva usluga na lancu koja omogućava svima koji imaju bilo koju kripto valutu tokena tipa KLAY ili KCT da postane dobavljač likvidnosti i zaradi prihod od provizija za provizije. U KLAYswap-u, tokeni zasnovani na Ethereumu (ETH, ORC, DAI, VBTC) mogu se prebaciti u ekosistem Klaitn preko Orbit Bridge-a, transparentnog IBC-mosta, izgrađenog na Orbit Chain-u, kako bi se ponudio uzgoj prinosa s uparivanjem imovine koja prethodno nije bila povezana u decentralizovanom svetu.

KSP token je upravljački znak KLAYswap platforme. Nosioci imaju odgovornost i ovlašćenje da utvrde programe upravljanja u skladu sa protokolom povezanim pravilima i propisima koji će voditi razvoju usluge. Kao takvi, nosioci KSP direktno učestvuju u odlučivanju o stvarima poput naknada, raspodele rudnika i ugovora. Još jedna glavna korisnost KSP-a je stvaranje novih bazena likvidnosti. Određeni iznos KSP mora se platiti kao naknada za stvaranje ugovora o bazenima kada se na KLAYswap kreira novi KCT žeton par.

KSP token ima strukturu u kojoj se tokeni mogu dobiti rudarstvom likvidnosti. KSP se distribuira samo putem kopanja likvidnosti u svakom Genesis bloku i distribuira se kao kompenzacija dobavljačima likvidnosti KLAYswap proporcionalno njihovoj obezbeđenoj likvidnosti prema ukupnom iznosu baze.

Kako kupiti KLAYswap Protocol (KSP)?

KLAYswap Protocol (KSP) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

KLAYswap Protocol Vesti