Keep3rV1 KP3R

Rank #543 Websajt Dokumetacija GIT

Keep3rV1 Cena (KP3R) 6.03%

$47.38

Šta je Keep3rV1 (KP3R)? Keep3rV1 je decentralizovana platforma dizajnirana da olakša koordinaciju između projekata koji moraju da se vode izvan razvojnih operacija i onih koji mogu da pruže potrebne usluge. U osnovi, projekat služi kao odbor za posao koji olakšava interakciju između postera, poput decentralizovanih protokola finansija, i izvršilaca poslova, poznatih kao čuvari. Zadaci koje […]

KP3R/USD Cena Uživo

Keep3rV1 Kurs

(KP3R) Kurs
24 Sata6.03%
7 Dana12.13%
30 Dana5.42%
60 Dana-23.46%
90 Dana-13.89%

Šta je Keep3rV1 (KP3R)?

Keep3rV1 je decentralizovana platforma dizajnirana da olakša koordinaciju između projekata koji moraju da se vode izvan razvojnih operacija i onih koji mogu da pruže potrebne usluge. U osnovi, projekat služi kao odbor za posao koji olakšava interakciju između postera, poput decentralizovanih protokola finansija, i izvršilaca poslova, poznatih kao čuvari. Zadaci koje obavljaju čuvari kreću se od slanja i pozivanja transakcija na lancu do dovršavanja složenih operacija van lanca. Keep3rV1 koristi ERC-20 token, KP3R, za upravljanje i za obezbeđivanje nagrada čuvarima.

Projekat je prvi put najavljen 22. oktobra 2020. Pokrenut je na mrežnoj mreži Ethereum u beta režimu 28. oktobra 2020.

Ko su osnivači Keep3rV1?

Keep3rV1 je osnovao Andre Cronje, blockchain inženjer i programer aplikacija koji se nedavno istaknuo nakon pokretanja projekta DeFi iearn.finance i eksplozivnog rasta svog upravljačkog tokena, IFI, koji je zabeležio rast od 1.300 puta tokom svog prvog dva meseca postojanja 2020.

Cronje je prethodno bio šef za inovacije i tehnologiju u Fusion Foundation, organizaciji koja stoji iza Fusion protokola, gde je vodio inicijative u vezi sa decentralizovanim aplikacijama, tehnološkim partnerstvima i implementacijama. Takođe je radio kao glavni recenzent koda i saradnik u Cripto Briefingu, šef tehnologije u fintech kompaniji Freedom i šef tehnologije u Shoprite Group, pored toga što je služio u ulogama u razvoju blockchain tehnologije za BitDiem, Criptocurve i Lemniscap.

Uprkos neverovatnom rastu iearn.finance i IFI, Cronje je izjavio da je njegov cilj u pokretanju novih platformi osnaživanje programera, a ne špekulanata, pružajući im proizvode koji se lako koriste i predloške za dizajn.

Šta čini Keep3rV1 jedinstvenim?

Keep3rV1 nastoji da smanji održavanje sa kojim se suočavaju projekti zasnovani na blokovima koji koriste veliki broj pametnih ugovora za pogon sve složenijih sistema. Ovi projekti često zahtevaju da spoljni akteri izvršavaju zadatke, a Keep3rV1 je zamišljen da bude decentralizovani ekosistem za projekte i programere koji efikasnije rade zajedno.

Mreža se oslanja na čuvare koji pružaju pametne ugovore, botove ili skripte koji mogu izvršiti transakcije ili pokrenuti događaje. Da bi koristio platformu, projekat podnosi pametni ugovor koji pregleda i odobrava obveznik – onaj koji je primio i zaključao KP3R u platformi. Projekti mogu postaviti pravila u vezi sa tim da čuvari mogu prihvatiti posao, kao što je zahtevanje minimalnog uloga KP3R ili određenog broja već završenih poslova. Čuvari su nagrađeni u KP3R za završavanje poslova, iako projekat može da preda Eter (ETH) u zamenu za kredite ekvivalentne KP3R.

Kako kupiti Keep3rV1 (KP3R)?

Keep3rV1 (KP3R) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Keep3rV1 Vesti