Illuvium ILV

Rank #551 Websajt

Illuvium Cena (ILV) -0.38%

$39.67

Šta je Illuvium (ILV)? Illuvium je fantazijska borbena igra otvorenog sveta izgrađena na Ethereum blockchain-u. Često predstavljen kao prva AAA igra na Ethereumu, Illuvium nastoji da pruži izvor zabave kako povremenim igračima, tako i tvrdim navijačima DeFi-a kroz niz funkcija za prikupljanje i trgovanje. Svet Illuviuma naseljavaju bića poznata kao Illuvials, koje igrači koji ih […]

ILV/USD Cena Uživo

Illuvium Kurs

(ILV) Kurs
24 Sata-0.38%
7 Dana-4.51%
30 Dana-9.49%
60 Dana0.26%
90 Dana-16.21%

Šta je Illuvium (ILV)?

Illuvium je fantazijska borbena igra otvorenog sveta izgrađena na Ethereum blockchain-u. Često predstavljen kao prva AAA igra na Ethereumu, Illuvium nastoji da pruži izvor zabave kako povremenim igračima, tako i tvrdim navijačima DeFi-a kroz niz funkcija za prikupljanje i trgovanje.

Svet Illuviuma naseljavaju bića poznata kao Illuvials, koje igrači koji ih najbolje mogu uhvatiti mogu uhvatiti i vratiti ih zdravlju. Od tada postaju lojalan deo kolekcije igrača i mogu se koristiti u borbi protiv drugih avanturista kao deo Illuvium-ovog auto-igračkog igranja.

Igra je spoj između igre otvorenog sveta za istraživanje i PVP borbene igre. Igrači mogu provesti svoje vreme istražujući prostranstva sveta igre ili gradeći svoj tim moćnih zveri.

Illuvium je u razvoju od 2020. godine, a gradi ga svetski tim od više od 40 pojedinaca, uključujući suosnivače; serijski preduzetnik i rani usvojitelj kripto valuta Kieran Varvick i iskusni dizajner igara Aaron Varvick, koji su braća. (A koja su slučajno i braća Kain Varvick, suosnivača platforme DeFi Sinthetik).

ILV token ima brojne namene u okviru Illuvium ekosistema. To je glavni token koji se koristi za nagrađivanje igrača za postignuća u igri, daje igračima pravo na njihov deo Illuvium Vault-a i koristi se za učešće u upravljanju igrom putem Illuvium-ove decentralizovane autonomne organizacije (DAO).

Šta čini Illuvium jedinstvenim?

Za razliku od većine drugih igara zasnovanih na blok-lancima, Illuvium ima potpuno 3D okruženje, sa preko 100 jedinstvenih Illuvials-a raštrkanih širom njegovih različitih regiona. Svaki Illuvial je dizajnirao tim umetnika svetske klase, osiguravajući da je privlačan igračima naviklim na malobudžetne maloprodajne igre.

Pored ovoga, može se pohvaliti brojnim funkcijama koje mu pomažu da se izdvoji od ostalih igara sa omogućenim blokčejnima i AAA naslova. Ovi uključuju:

  • Integracija sloja 2: Iako je Illuvium zaštićen Ethereumom, on je izgrađen na Immutable Ks (IMKS) – rešenju sloja 2 dizajniranom da pomogne u skaliranju aplikacija sa NFT funkcionalnošću. Koristeći mogućnosti Immutable Ks-a, Illuvium osigurava igračima da kovaju i trguju svojim NFT-ovima sa nultim naknadama za gas i praktično trenutnom konačnošću transakcija. Igrači uvek održavaju starateljstvo nad svojom imovinom dok koriste IMKS.
  • IlluviDEX: Illuvium ima ugrađenu platformu za decentralizovanu razmenu (DEKS) odgovarajućeg naziva IlluviDEKS. Ovo se može koristiti za nepoverljivu razmenu Illuvium imovine, uključujući Illuvial NFT. Naknada od 5% oduzima se od svake prodaje i usmerava u nagradni fond za ILV ulagače.
  • Prinos: Ukupno 3 miliona ILV – što je ekvivalentno 30% maksimalne ponude (10 miliona) – dodeljuje se programu uzgoja prinosa Illuvium. Oni će se distribuirati tokom perioda od tri godine korisnicima koji doprinose likvidnosti i putem različitih šema nagrađivanja partnera.

Kako kupiti Illuvium (ILV)?

Illuvium (ILV) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Illuvium Vesti