ICON ICX

Rank #92 Websajt Dokumetacija GIT

ICON Cena (ICX) 3.59%

$0.2450

ICON je decentralizovana blockchain mreža usredsređena na interoperabilnost. Sa ICON-ovim „protokolom za prenos blockchain-a“, nezavisni blockchains poput Bitcoin i Ethereum mogu se međusobno povezivati i obavljati transakcije. Ovo otvara slučajeve upotrebe među lancima koji su nemogući bez sloja interoperabilnosti poput ICON-a. ICON Netvork sebe opisuje kao protokol opšte namene za blok-lance zasnovan na matičnoj kriptovaluti […]

ICX/USD Cena Uživo

ICON Kurs

(ICX) Kurs
24 Sata3.59%
7 Dana7.11%
30 Dana-17.00%
60 Dana4.35%
90 Dana10.64%

ICON je decentralizovana blockchain mreža usredsređena na interoperabilnost. Sa ICON-ovim „protokolom za prenos blockchain-a“, nezavisni blockchains poput Bitcoin i Ethereum mogu se međusobno povezivati i obavljati transakcije. Ovo otvara slučajeve upotrebe među lancima koji su nemogući bez sloja interoperabilnosti poput ICON-a.

ICON Netvork sebe opisuje kao protokol opšte namene za blok-lance zasnovan na matičnoj kriptovaluti ICKS koji može da pokreće pametne ugovore, usvaja protokol konsenzusa BFT-DPoS (Delegirani dokaz o udelu) i koristi protokol za ekonomsko upravljanje pod nazivom DPoC (Delegirano) Dokaz o doprinosu). ICON mrežu pokreće vlasnički blockchain engine pod nazivom „loopchain“ i ima sposobnost da obrađuje stotine transakcija u sekundi. ICON projekat je pokrenut kako bi se osigurao integritet i transparentnost podataka koji se dele između institucija i kompanija i kako bi se zajednička imovina premeštala na heterogene blok-lance bez centralizovane organizacije. Dugoročno gledano, ICON mreža želi da postane „međulanac“ koji povezuje više blok lanaca zasnovanih na BTP tehnologiji.

ICON blockchain pokreće loopchain, blockchain engine koji je dizajnirao ICONLOOP. ICONLOOP je odgovoran za usvajanje vlade i preduzeća u Južnoj Koreji. Loopchain je standardna blockchain platforma vlade Seoula Metropolitan.

Kako kupiti ICON (ICX)?

ICON (ICX) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.