Horizen ZEN

Rank #89 Websajt Dokumetacija GIT

Horizen Cena (ZEN) 5.05%

$9.21

Šta je Horizen (ZEN)? Horizen je interoperabilni blockchain sistem, podržan od decentralizovane infrastrukture čvorova. Njena platforma za sidechain fokusira se na prilagodljivost privatnosti podataka i kao takva omogućava preduzećima, kao i programerima da grade privatne ili javne blok-lance koristeći jedinstvenu sidechain tehnologiju poznatu kao Zendoo. Horizen je pokrenut u maju 2017. godine i nastoji da […]

ZEN/USD Cena Uživo

Horizen Kurs

(ZEN) Kurs
24 Sata5.05%
7 Dana9.88%
30 Dana-31.19%
60 Dana-8.20%
90 Dana14.35%

Šta je Horizen (ZEN)?

Horizen je interoperabilni blockchain sistem, podržan od decentralizovane infrastrukture čvorova. Njena platforma za sidechain fokusira se na prilagodljivost privatnosti podataka i kao takva omogućava preduzećima, kao i programerima da grade privatne ili javne blok-lance koristeći jedinstvenu sidechain tehnologiju poznatu kao Zendoo.

Horizen je pokrenut u maju 2017. godine i nastoji da osigura integritet i privatnost podataka omogućavanjem slučajeva stvarne upotrebe. Horizen tvrdi da je potpuno decentralizovan, potpuno prilagodljiv funkcijama privatnosti i podržava niske troškove povezane sa izgradnjom blok-lanaca sa podesivim modelima prihoda i neograničenim brojem tokena i digitalne imovine.

Ko su osnivači Horizena?

Osnivači Horizena su Robert Viglione i Rolf Versluis.

Robert Viglione je suosnivač i izvršni direktor kompanije Horizen Labs, kao i suosnivač i predsednik Zen Blockchain Foundation. Doktorski je kandidat za finansije na Univerzitetu Južne Karoline i radio je kao analitičar operativnog istraživanja u kompaniji Lanmark Technologi. Takođe je radio kao napredni analitičar u Tecolote Research i kao menadžer projekata u vazduhoplovstvu Sjedinjenih Država.

Rolf Versluis je suosnivač i izvršni savetnik Zen Blockchain Foundation. Iskusni je vlasnik preduzeća u IT industriji i vlasnik je rudarske radnje srednje veličine. U prošlosti je Rolf radio u Cisco sistemima, industriji poluprovodnika, i kao oficir obučen za nuklearne snage u američkim podmornicama.

Jane Lippencott je bila član osnivačkog tima i koautor originalne beleške. Sada je saradnica u Vinklevoss Capital-u. Ona je takođe VH kohorta kompanije 2021 u kompaniji All Rise, kao i savetnica u kompaniji Teller Finance. Jane je takođe mentor u Open Veb Collective-u, kao i mentor u Celo i Katapult Accelerator. Ona je saradnik na Nakamoto.com. Radila je kao mentor u Blockchain for Social Impact Coalition (BSIC), mentor u dLab-u i mentor u Ethereum Classic Labs, savetnik u Unbounded Capital, mentor u Techstars-u i bila je član odbora u Cord-u.

Šta čini Horizen jedinstvenim?

Horizen koristi sidechain arhitekturu koja može otvoriti bezbroj potencijalnih slučajeva stvarnog korišćenja. Ovaj protokol prenosa preko lanca omogućava decentralizovane bočne lance. To su odvojeni blok lanci koji su vezani za roditeljski blok lanac koji može istovremeno da se pokreće.

Horizen ima misiju osnaživanja i zbližavanja ljudi kroz proces izgradnje inkluzivnog ekosistema u kome svako može biti nagrađen za svoj doprinos. Zendoo je decentralizovano i prilagodljivo rešenje sidechain-a koje se koristi za prevazilaženje trenutnih ograničenja u pogledu skalabilnosti i proširivosti u blockchain-u. To je paralelna platforma sa poboljšanim funkcijama koja omogućava razmeštanje javnih ili privatnih blokchain-ova, a SDK pruža komponente potrebne za izgradnju decentralizovanog blockchain-a.

ZEN je izvorna kripto valuta za ekosistem Horizen.

Kako kupiti Horizen (ZEN)?

Horizen (ZEN) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Horizen Vesti