HEX HEX

Rank #201 Websajt Dokumetacija GIT

HEX Cena (HEX) -4.10%

$0.001777

Šta je HEX? HEX je ERC20 token pokrenut na mreži Ethereum. HEX je dizajniran da bude skladište vrednosti koje će zameniti Depozitni list kao blok lanca tog finansijskog proizvoda koji se koristi na tradicionalnim finansijskim tržištima. HEX je takođe dizajniran da iskoristi ekosustav DeFi (decentralizovane finansije) u kripto valutama unutar mreže Ethereum. HEX koristi Ethereum […]

HEX/USD Cena Uživo

HEX Kurs

(HEX) Kurs
24 Sata-4.10%
7 Dana11.05%
30 Dana-28.95%
60 Dana-80.90%
90 Dana-81.34%

Šta je HEX?

HEX je ERC20 token pokrenut na mreži Ethereum. HEX je dizajniran da bude skladište vrednosti koje će zameniti Depozitni list kao blok lanca tog finansijskog proizvoda koji se koristi na tradicionalnim finansijskim tržištima. HEX je takođe dizajniran da iskoristi ekosustav DeFi (decentralizovane finansije) u kripto valutama unutar mreže Ethereum.

HEX koristi Ethereum mrežu za sloj transakcija (slanje i primanje HEX tokena, kao i interakcija sa HEX pametnim ugovorom), dok su konsenzusni kod i mehanizam ulaganja sadržani u HEX pametnom ugovoru.

HEX omogućava korisniku da uloži svojeHEX novčiće za udeo u izdavanju novog HEX novčića ili inflaciju i sadrži funkcije dizajnirane da stimulišu ponašanja koja podstiču aprecijaciju cena i destimulišu ponašanja koja podstiču štetu na cenu. Pametni ugovor HEX kažnjava ulagače zbog prevremenog završetka uloga i nagrađuje ih za ulaganje većih iznosa HEKS-a na duži period.

HEX se distribuira vlasnicima Bitcoin-a kroz snimak skupa Bitcoin UTKSO koji se dogodio 2. decembra 2019. na visini bloka 606227. Distribucija HEX-a imaocima Bitcoin-a iznosi 10.000 HEKS po 1 BTC. Vlasnici bitkoina mogu da polažu pravo na HEKS samo tokom prve godine lansiranja. Tokom ovog perioda, HEKS se takođe dobija u zamenu za ETH interakcijom sa pametnim ugovorom HEX.

Na kraju prve godine lansiranja, svi HEX novčići na koje vlasnici Bitcoin-a nisu potraživali distribuiraju se ostalim korisnicima HEX-a koji imaju aktivne uloge. Maksimalna moguća godišnja inflacija HEX-a je projektovana da bude 3,69% nakon prve godine lansiranja.

Kako kupiti HEX (HEX)?

HEX (HEX) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.