Hellenic Coin HNC

Rank #242 Websajt Dokumetacija

Hellenic Coin Cena (HNC) 0.00%

$0.00000000

šta je Hellenic Coin? Hellenic Coin sebe opisuje kao šifrovanu i privatnu kripto valutu. Da bi izvršili transakciju, korisnici trebaju samo javni i privatni ključ. Transakcije su nepovratne kako bi se sprečile prevare. HNC je migrirao u Script Hibrid PoV / PoS algoritam, omogućavajući Hellenic Coin mreži da iskoristi sve svoje prednosti, dok nam istovremeno […]

HNC/USD Cena Uživo

Hellenic Coin Kurs

(HNC) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

šta je Hellenic Coin?

Hellenic Coin sebe opisuje kao šifrovanu i privatnu kripto valutu. Da bi izvršili transakciju, korisnici trebaju samo javni i privatni ključ. Transakcije su nepovratne kako bi se sprečile prevare.

HNC je migrirao u Script Hibrid PoV / PoS algoritam, omogućavajući Hellenic Coin mreži da iskoristi sve svoje prednosti, dok nam istovremeno omogućava da ispravimo ili modifikujemo bilo koji parametar kako bi bolje odgovarao potrebama platforme. Može se profitirati ulaganjem kovanice, za šta je potreban HNC Masternode, kojim se može upravljati putem mrežnog novčanika na mreži, najmanje 4 sata, plus 10.000 HNC. Ukupna ponuda Hellenic Coin je ograničena na 69.600.000 kovanica nakon nedavne vilice.

Efikasnost vremena je još jedna karakteristika Hellenic Coin, jer korisnici navodno mogu da izvrše globalna plaćanja u roku od pola sata. Privatni ključ korisnika obezbeđuje vlasništvo nad odgovarajućom adresom novčanika. Lični podaci korisnika su uvek sakriveni, iako je njegova adresa helenskog novčića transparentna.

Kako kupiti Hellenic Coin (HNC)?

Hellenic Coin (HNC) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Hellenic Coin Vesti