Haven Protocol XHV

Rank #173 Websajt Dokumetacija GIT

Haven Protocol Cena (XHV) -5.75%

$0.2707

Šta je Haven Protocol (KSHV)? Haven Protocol je sličan ofšor banci gde korisnici mogu da kreiraju privatne tokene koji predstavljaju stabilnu i nestabilnu imovinu, uključujući robu i fiat valute (kao što je USD). Protokol se zasniva na Monero-u, koji se fokusira na sigurne, privatne i neprocenjive transakcije. Kao rezultat toga, većina karakteristika Monero-a proširuje se […]

XHV/USD Cena Uživo

Haven Protocol Kurs

(XHV) Kurs
24 Sata-5.75%
7 Dana-1.47%
30 Dana107.42%
60 Dana137.14%
90 Dana120.89%

Šta je Haven Protocol (KSHV)?

Haven Protocol je sličan ofšor banci gde korisnici mogu da kreiraju privatne tokene koji predstavljaju stabilnu i nestabilnu imovinu, uključujući robu i fiat valute (kao što je USD). Protokol se zasniva na Monero-u, koji se fokusira na sigurne, privatne i neprocenjive transakcije.

Kao rezultat toga, većina karakteristika Monero-a proširuje se na protokol Haven, uključujući zaštitne metke i druge tehnologije za zaštitu privatnosti. Osnovna valuta Havena je KSHV, koja se spaljuje kako bi se korisnicima obezbedila privatna, neprativa sintetička imovina i roba zvana kAssets.

Mreža koristi postupak „kovanja i spaljivanja“ kako bi korisnicima obezbedila digitalnu imovinu koja se ne može pratiti, sa standardnim tržišnim cenama i skladištenjem vrednosti sa stvarnom imovinom. Jednostavno, korisnici mogu da spale Haven (KSHV) za Haven Dollars (kUSD), što je sintetički stabilcoin.

Ko su osnivači Haven Protocola?

Na protokolu su prvi put radila dva neidentifikovana programera u januaru 2018. godine koji su pokušali da stvore decentralizovani privatni stablecoin. To bi svakom korisniku omogućilo da poseduje privatni token koji se može pretvoriti u bilo koju željenu valutu bez ometanja treće strane. Međutim, projekat je propao nakon što je prešao u fazu testne mreže zbog tehničkih izazova.

Nakon neuspelog pokušaja prvobitnih programera, napustili su projekat i novi tim iz zajednice Haven preuzeo je vlast.

Novi tim čine pojedinci sa iskustvom u matematici, ekonomiji, blockchain analizi, kriptografiji, arhitekturi sistema i upravljanju zajednicom.

Novi tim je 20. jula 2020. godine markirao i rodio matičnu mrežu protokola Haven lansiranjem kUSD stablecoin-a. Glavni programeri mreže koriste pseudonime: Dveab (vodeći u projektu), Pierre Lafitte (vodeći u proizvodu), Neac (vodeći u protokolu), Marti (prednji vođa).

Šta čini Haven Protocol jedinstvenim?

U početku se verovalo da je prvi predloženi dizajn protokola Haven neizvodljiv zbog složene kriptografije i matematike i privatnosti baze podataka. Slično kao Monero, platforma takođe koristi dokaz o zamenljivosti. Dokaz o zamenljivosti omogućava izjednačavanje različitih klasa imovine na osnovu njihove novčane vrednosti, a ne samo na osnovu količine zamenjenih žetona.

Jedinstvena karakteristika platforme su potpuno sigurne i privatne sintetičke valute i sredstva. Takođe, strategija „kovanja i spaljivanja“ omogućava dinamičke promene cirkulacione ponude osnovne imovine. Ova strategija takođe omogućava održavanje vrednosnog odnosa kompanije Haven prema njenom vezanom sredstvu.

Kako kupiti Haven Protocol (XHV)?

Haven Protocol (XHV) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Haven Protocol Vesti