Harmony ONE

Rank #74 Websajt GIT

Harmony Cena (ONE) -0.56%

$0.02324

Šta je Harmony (ONE)? Harmony je blockchain platforma dizajnirana da olakša stvaranje i upotrebu decentralizovanih aplikacija (DApps). Mreža ima za cilj da inovira način na koji rade decentralizovane aplikacije fokusirajući se na slučajno osenčenje stanja, što omogućava stvaranje blokova u sekundi. Prema veb lokaciji projekta, očekuje se da Harmony do kraja 2021. godine uvede višestruke […]

ONE/USD Cena Uživo

Harmony Kurs

(ONE) Kurs
24 Sata-0.56%
7 Dana20.76%
30 Dana59.38%
60 Dana17.33%
90 Dana71.20%

Šta je Harmony (ONE)?

Harmony je blockchain platforma dizajnirana da olakša stvaranje i upotrebu decentralizovanih aplikacija (DApps). Mreža ima za cilj da inovira način na koji rade decentralizovane aplikacije fokusirajući se na slučajno osenčenje stanja, što omogućava stvaranje blokova u sekundi.

Prema veb lokaciji projekta, očekuje se da Harmony do kraja 2021. godine uvede višestruke ugovore i unakrsnu infrastrukturu.

Ko su osnivači Harmony?

Stephen Tse je osnivač i izvršni direktor kompanije Harmony. Doktorirao je sa Univerziteta u Pensilvaniji, specijalizovanog za kriptografske protokole i teoriju tipova.

Po završetku diplome, dr Tse je postao pripravnik u Microsoftu. 2006. godine počeo je da radi kao stariji inženjer u Google-u, provevši četiri godine u kompaniji. 2011. godine osnovao je Spotsetter, uspešan pretraživač koji je Apple kasnije kupio. 2014. godine, dr Tse je postao glavni inženjer kompanije Apple.

Osnovao je Harmony 2017. Tim za osnivanje Harmony sastoji se od dvanaest ljudi, od kojih je sedam bivših zaposlenih u Google-u, Apple-u, Microsoft-u i Amazon-u.

Šta Harmony čini jedinstvenom?

Fokusirajući se na brzinu obrade i validaciju, glavni sistem Harmony ima za cilj revoluciju u kreiranju blokova. Uvođenjem postupka oštrenja, kompanija je značajno smanjila vreme validacije čvorova.

Da bi osigurao zaštitu čvorova i osigurao postupak validacije, Harmony je uveo slučajnu funkciju koja se može proveriti (VRF) za nepristrasno i nepredvidivo članstvo u delima. To znači da se čvorovi i validatori dodeljuju i ponovo dodeljuju na slučajan način.

Program Harmony Grants projekta je inicijativa koja ima za cilj da podrži inovacije i privuče programere na glavnu mrežu Harmony.

Kako kupiti Harmony (ONE)?

Harmony (ONE) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.