Hacken Token HAI

Rank #432 Websajt Dokumetacija

Hacken Token Cena (HAI) -2.67%

$0.02649

Šta je Hacken Token (hai)? Hacken Token (HAI) je kovanica za sajber sigurnost koja stoji u osnovi brzo rastuće Hacken fondacije. Hacken Foundation je punopravna organizacija koja objedinjuje proizvode kibernetičke bezbednosti i kompanije koje razvijaju sigurnu infrastrukturu Veb 3.0. Fondaciji Hacken veruju i lideri kripto industrije (Vechain, Ava Labs, FTKS i više od 300 drugih […]

HAI/USD Cena Uživo

Hacken Token Kurs

(HAI) Kurs
24 Sata-2.67%
7 Dana-0.62%
30 Dana21.12%
60 Dana13.25%
90 Dana37.90%

Šta je Hacken Token (hai)?

Hacken Token (HAI) je kovanica za sajber sigurnost koja stoji u osnovi brzo rastuće Hacken fondacije. Hacken Foundation je punopravna organizacija koja objedinjuje proizvode kibernetičke bezbednosti i kompanije koje razvijaju sigurnu infrastrukturu Veb 3.0. Fondaciji Hacken veruju i lideri kripto industrije (Vechain, Ava Labs, FTKS i više od 300 drugih entiteta) i tradicionalne kompanije za IT i proizvode (Namecheap, AirAsia), dok je zvanični partner vlade Ukrajine. Izvorni token HAI služi kao uslužni program za stotine različitih B2B, B2B i B2G proizvoda za cibersecuriti i rađa nova pokretanja cibersecuriti kao što su HAPI.one (HAPI), Disbalancer (DDOS) i mnogi drugi. HAI token se može nazvati indeksom ciber-sigurnosti kripto industrije. Originalni HKN ERC-20 token zamenjen je u HAI i više se ne može trgovati na berzama kripto valuta. Molimo pročitajte detaljno uputstvo u nastavku kako zameniti ERC20 HKN u HAI.

Kako kupiti Hacken Token (HAI)?

Hacken Token (HAI) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Hacken Token Vesti