Gemini Dollar GUSD

Rank #442 Websajt Dokumetacija GIT

Gemini Dollar Cena (GUSD) -0.04%

$0.9987

Šta je Gemini Dollar (GUSD)? Kompanija Gemini Trust (Gemini) je digitalna razmena valuta i staratelj koja vam omogućava kupovinu, prodaju i skladištenje digitalne imovine, osnovana u februaru 2014. GUSD je kreirala razmena kripto valuta Gemini. Kompanija je dobila odobrenje od njujorškog Odeljenja za finansijske usluge ili NIDFS za pokretanje stablecoina u septembru 2018. Smatra se […]

GUSD/USD Cena Uživo

Gemini Dollar Kurs

(GUSD) Kurs
24 Sata-0.04%
7 Dana-0.17%
30 Dana0.41%
60 Dana1.84%
90 Dana-0.04%

Šta je Gemini Dollar (GUSD)?

Kompanija Gemini Trust (Gemini) je digitalna razmena valuta i staratelj koja vam omogućava kupovinu, prodaju i skladištenje digitalne imovine, osnovana u februaru 2014. GUSD je kreirala razmena kripto valuta Gemini.

Kompanija je dobila odobrenje od njujorškog Odeljenja za finansijske usluge ili NIDFS za pokretanje stablecoina u septembru 2018. Smatra se jednim od prvih stablecoin-a, slično kao i Pakos. Kompanija Gemini Trust drži depozite u USD koji odgovaraju broju tokena koji su u opticaju.

Kada je u pitanju sam Gemini Dollar, to je ERC-20 token koji je izgrađen na mreži Ethereum i ima pametne ugovore koje revidira zaštitarska kompanija Trail of Bits Inc.

Ovaj dolar je namenjen premošćavanju razlike između tradicionalnih finansija i kripto industrije, zbog činjenice da ovaj specifični stabilkoin u potpunosti reguliše NIDFS.

Ko su osnivači Gemini Dollar-a?

Osnivači Gemini Dollar (GUSD) su Tiler Vinklevoss i Cameron Vinklevoss.

Tiler Vinklevoss je suosnivač i izvršni direktor kompanije Gemini, kao i predsednik kompanije VinkDek i suosnivač kompanije Vinkevoss Capital. Tiler Vinklevoss je takođe savetnik u Veslačkim blejzerima.

Cameron Vinklevoss je suosnivač i predsednik kompanije Gemini, kao i izvršni direktor kompanije VinkDek i suosnivač kompanije Vinkevoss Capital. Cameron Vinklevoss je takođe savetnik u Veslačkim blejzerima.

Oboje su diplomirali ekonomiju na Univerzitetu Harvard 2004. godine i magistrirali poslovnu administraciju (MBA) na Univerzitetu u Okford Said Business School.

Šta čini Gemini Dollar jedinstvenim?

Gemini Dollar je prvi stabilcoin koji podržava američki dolar i koji je dobio podršku od američkog regulatornog tela. To je ERC-20 token koji je izgrađen na Ethereumu.

Gemini Dollar razlikuje se od Bitcoin-a i drugih tradicionalnih kripto valuta na način da je u stanju da održi stabilnu vrednost. Ovo je za razliku od Bitcoina, na primer, koji može imati ekstremne fluktuacije cena. Da bi se postigla ova stabilnost u smislu vrednosti, postoje određene stvari koje se primenjuju. To se može postići naprednim izračunavanjem ili vezivanjem vrednosti za osnovnu imovinu kao što su valute sa ravnim valutama kao što su USD, EUR ili čak zlato. Gemini Dollar je dizajniran da pruži transparentnu regulatornu vezu žalbe između tradicionalnih finansijskih sistema i blockchain industrije u celini.

Kako kupiti Gemini Dollar (GUSD)?

Gemini Dollar (GUSD) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Gemini Dollar Vesti

https://twitter.com/geminitrust