FTX Token FTT

Rank #37 Websajt Dokumetacija

FTX Token Cena (FTT) 1.29%

$1.21

Šta je FTKS token (FTT)? FTT je izvorni token kripto valute platforme za trgovanje kripto derivatima FTKS koja je pokrenuta 8. maja 2019. Tim koji stoji iza FTKS-a čine neki od najvećih kripto trgovaca u poslednjih nekoliko godina koji su, pronašavši probleme sa većinom glavnih berza kripto fjučersa, odlučili da pokrenu sopstvenu platformu. FTKS tvrdi […]

FTT/USD Cena Uživo

FTX Token Kurs

(FTT) Kurs
24 Sata1.29%
7 Dana-6.09%
30 Dana-13.58%
60 Dana-33.72%
90 Dana-23.89%

Šta je FTKS token (FTT)?

FTT je izvorni token kripto valute platforme za trgovanje kripto derivatima FTKS koja je pokrenuta 8. maja 2019.

Tim koji stoji iza FTKS-a čine neki od najvećih kripto trgovaca u poslednjih nekoliko godina koji su, pronašavši probleme sa većinom glavnih berza kripto fjučersa, odlučili da pokrenu sopstvenu platformu. FTKS tvrdi da se ističe zbog karakteristika kao što su prevencija povrata novca, centralizovani fond kolaterala i univerzalno poravnanje stabilkoin-a.

Što se tiče sprečavanja povrata novca, značajan iznos sredstava kupaca na drugim berzama derivata potražen je od socijalizovanih gubitaka. FTKS ovo smanjuje korišćenjem troslojnog modela likvidacije.

Na postojećim berzama kripto fjučersa, kolateral je fragmentiran u odvojenim novčanicima; ovo trgovcima može biti teško, jer sprečava likvidaciju pozicija. S druge strane, FTKS derivati su stabilno namireni i zahtevaju samo jedan univerzalni novčanik sa maržom.

Još jedna karakteristika FTT-a su leveridž tokeni, koji omogućavaju trgovcima da postave leveraged pozicije bez potrebe da trguju na marži. Ako trgovac želi da izvrši kratki Bitcoin sa 3k polugom, može jednostavno da kupi 3k kratki Bitcoin poluga na FTKS-u. Ovi tokeni su kompatibilni sa ERC20 i mogu se uvrstiti na bilo koju spot razmenu. FTKS trenutno nudi KSRP, BNB, TRKS, BTC, ETH, EOS, USDT i LEO tokene sa polugom.

Ko su osnivači FTKS tokena?

FTKS Token ili FTT osnovali su Sam Bankman-Fried i Gari Vang.

Sam Bankman-Fried je suosnivač i glavni izvršni direktor u FTKS: Ekchange of Derivatives Ekchange. Takođe je izvršni direktor kompanije Almeda Research i radio je kao direktor razvoja u Centru za efikasni altruizam. Takođe je bio trgovac u kompaniji Jane Street Capital od 2014. do 2017. godine.

Bankman-Fried je studirao fiziku i diplomirao je na Massachusetts Institute of Technologi.

Gari Vang je suosnivač i glavni tehnološki direktor FTKS-a: Razmena derivata kriptovaluta. Takođe je glavni tehnološki direktor kompanije Almeda Research. Pre ovoga, radio je kao softverski inženjer, nakon što je prešao iz prakse u Google-u. Takođe je bio pripravnik softverskog inženjera u Fejsbuku.

Diplomirao je matematiku i računarstvo na Massachusetts Institute of Technologi.

Šta čini FTKS Token jedinstvenim?

FTKS podržava Almeda Research, koja je poznata kao jedna od vodećih kompanija u kripto trgovini i jedan od najvećih provajdera likvidnosti.

Kao takav, FTKS je proizvod koji su dizajnirali profesionalci sa potvrđenom stručnošću u industriji. Oni pokrivaju više usluga: od kolaterala do marže za održavanje do procesa likvidacije i popisa proizvoda. FTKS takođe tvrdi da je fokusiran na brze razvojne cikluse, omogućavajući im da raspoređuju sisteme za kripto trgovanje konkurentnim tempom.

Kako kupiti FTX Token (FTT)?

FTX Token (FTT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

FTX Token Vesti