Frontier FRONT

Rank #436 Websajt GIT

Frontier Cena (FRONT) 2.46%

$0.3382

Šta je Frontier (FRONT)? Frontier je agnotički lančano-agnostički decentralizovani finansijski (DeFi) agregator. Cilj projekta je dodati DeFi podršku za nekoliko blok lanaca, uključujući BandChain (BAND), Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BSC) i Harmoni (ONE). Frontier-ove aplikacije omogućavaju korisnicima da upravljaju ulaganjem, pozicijama DeFi, najboljom razmenom imovine, rudarstvom likvidnosti i stvaranjem i praćenjem kolateralizovanog duga (CDP). […]

FRONT/USD Cena Uživo

Frontier Kurs

(FRONT) Kurs
24 Sata2.46%
7 Dana9.00%
30 Dana-3.98%
60 Dana-8.40%
90 Dana130.16%

Šta je Frontier (FRONT)?

Frontier je agnotički lančano-agnostički decentralizovani finansijski (DeFi) agregator. Cilj projekta je dodati DeFi podršku za nekoliko blok lanaca, uključujući BandChain (BAND), Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BSC) i Harmoni (ONE).

Frontier-ove aplikacije omogućavaju korisnicima da upravljaju ulaganjem, pozicijama DeFi, najboljom razmenom imovine, rudarstvom likvidnosti i stvaranjem i praćenjem kolateralizovanog duga (CDP).

Ukratko, Frontier korisnicima donosi osnovne funkcije DeFi-a, bez obzira na platforme koje koriste.

Frontier je započeo razvoj u aprilu 2019, a beta platforma pokrenuta u novembru 2019.

U avgustu 2020. godine, Frontier je objavio da je prikupio 1,85 miliona dolara za finansiranje semena od brojnih investitora, uključujući Alameda Research, CoinGecko, FTKS, NGC Ventures i druge. Prva lista tokena FRONT-a, matične kriptovalute Frontier-a, održana je u septembru 2020. godine.

Ko su osnivači Frontier-a?

Frontier ima tim od najmanje 15 članova raširenih širom sveta. Suosnivači projekta su Ravindra Kumar, Palash Jain i Vetrichelvan Jeiapalpandi.

Kumar je izvršni direktor Frontiera i tehnički savetnik u THORChain. Pametan je ugovor i programer za Android sa više od devet godina iskustva. Radio je na preko 50 mobilnih aplikacija, uključujući Care.com, Cleartrip.com i Fueled.com. Kumar je takođe radio kao glavni tehnološki direktor za Fond Voodstock i InstaDapp, decentralizovanu bankarsku infrastrukturu koja nudi podršku za protokole DeFi.

Palash Jain je generalni direktor kompanije Frontier sa više od tri godine iskustva u blockchain prostoru. Radio je sa BitMakom, Matićem, IOST-om i Lambdom, gde je služio kao menadžer komunikacija. Diplomirao je tehnologiju iz računarskog inženjerstva na Globalnoj tehnološkoj akademiji.

Vetrichelvan Jeiapalpandi, tehnički direktor Frontier-a, ima iskustva u razvoju mobilnih uređaja i veba. Bio je savetnik u kompaniji Care.com više od sedam godina, a radio je kao front-end inženjer za Cleartrip.com. Diplomirao je tehnologiju hemijskog inženjerstva na Kongu Engineering College.

Šta čini Frontier jedinstvenim?

Cilj Frontier-a je da reši problem fragmentacije unutar sektora DeFi. Značajna izolacija postoji kada je reč o zameni, pozajmljivanju, pozajmljivanju, ulozima i obezbeđivanju likvidnosti. Cilj Frontier-a je da reši ovaj izazov objedinjavanjem nekoliko DeFi aplikacija na jednom mestu.

Frontier tvrdi da su novčanici koji nisu starateljski uglavnom pogodni za čuvanje kriptoaseta, ali su neupotrebljivi kada je u pitanju DeFi. Ovo primorava korisnike da preuzmu više novčanika u pokušaju da učestvuju u jednom ekosistemu. Frontier integriše nekoliko novčanika kao što su Metamask, FortMatic, Coinbase Vallet, Trust Vallet i imToken. Korisnici ne moraju da prenose kriptoasetove između različitih novčanika da bi učestvovali u DeFi-u.

Kako kupiti Frontier (FRONT)?

Frontier (FRONT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Frontier Vesti