Flow FLOW

Rank #111 Websajt Dokumetacija GIT

Flow Cena (FLOW) 1.67%

$0.4705

Šta je Flow? Flow je brz, decentralizovan i za programere pogodan blok lanac, osmišljen kao osnova za novu generaciju igara, aplikacija i digitalnih sredstava koja ih pokreću. Flow je jedini blockchain jedan sloj koji je prvobitno kreirao tim koji je neprekidno pružao sjajna potrošačka blockchain iskustva: CriptoKitties, Dapper Vallet, NBA Top Shot. FLOw token FLOW […]

FLOW/USD Cena Uživo

Flow Kurs

(FLOW) Kurs
24 Sata1.67%
7 Dana6.50%
30 Dana10.56%
60 Dana-16.99%
90 Dana-28.65%

Šta je Flow?

Flow je brz, decentralizovan i za programere pogodan blok lanac, osmišljen kao osnova za novu generaciju igara, aplikacija i digitalnih sredstava koja ih pokreću. Flow je jedini blockchain jedan sloj koji je prvobitno kreirao tim koji je neprekidno pružao sjajna potrošačka blockchain iskustva: CriptoKitties, Dapper Vallet, NBA Top Shot.

FLOw token

FLOW token („FLOW“) je matična valuta za mrežu Flow i ključni kamen nove, inkluzivne i bezgranične digitalne ekonomije. Ako je Flow digitalna infrastruktura, FLOW token je gorivo koje pokreće mrežu. PROTOK je valuta potrebna mreži i svim aplikacijama na njoj da bi funkcionisale. FLOW je dizajniran kao način plaćanja kao i dugoročno rezervno sredstvo za celokupnu ekonomiju protoka. Token koriste validatori, programeri i korisnici da bi učestvovali u FLOW mreži i zaradili nagrade. Takođe se koristi za naknade i za učešće u budućem upravljanju protokolom.

Ekosistem protoka

Flow je blockchain osmišljen od temelja za usvajanje u glavnom toku i jedini je blockchain koji ugrađuje poboljšanja upotrebljivosti u sloj protokola. Vrhunski programeri i neki od najvećih svetskih brendova već grade na Flow-u, omogućavajući potpuno nova iskustva sa vrhunskim sadržajem.

Flow ima bogat ekosistem koji se sastoji od vrhunskih zabavnih brendova, razvojnih studija i startupa koji podržavaju ulaganja. Partneri protočnog ekosistema uključuju globalne IP brendove poput Varner Music, Ubisoft, NBA i UFC; vodeći programeri igara, uključujući Animoca Brands, Sumo Digital i nVai; lideri u kripto, kao što su Circle i Binance; kao i nekoliko vrednih projekata među sledećom generacijom startupa sa visokim rastom, uključujući Opensea.

Šta Flow čini jedinstvenim?

Učeći od postojećih rešenja i poboljšavajući ih, Flow pruža:

  • Višenamenska arhitektura: Flow-ov dizajn je jedinstven, omogućavajući mreži da se prilagođava milijardama korisnika bez izoštravanja ili smanjenja decentralizacije konsenzusa.
  • Resursno orijentisano programiranje: pametni ugovori na Flow napisani su u Cadence, jednostavnom i sigurnom programskom jeziku za kripto imovinu i aplikacije
  • Ergonomija programera: od pametnih ugovora koji se nadograđuju do emulatora protoka, ova mreža je dizajnirana za one koji žele da grade vredne proizvode za zajednicu.
  • Uključivanje potrošača: Flow je dizajniran za redovne potrošače, uz naplatu uz naplatu koja omogućava siguran put sa niskim trenjem od fiat valuta do kripto.

Kako kupiti Flow (FLOW)?

Flow (FLOW) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.