Ferrum Network FRM

Rank #546 Websajt Dokumetacija GIT

Ferrum Network Cena (FRM) 2.08%

$0.02496

Šta je Ferrum Network (FRM)? Ferrum Network je projekat usmeren na decentralizaciju kripto valuta. Mrežu je pokrenuo tim stručnjaka za kripto industriju u junu 2019. Cilj projekta je kombinovanje različitih blagodati blockchain decentralizacije u jedinstvenu mrežu. Ovo spajanje tehnologija ima za cilj da olakša redovno usvajanje kripto valuta na globalnom nivou. Koristeći najbolje kvalitete postojećih […]

FRM/USD Cena Uživo

Ferrum Network Kurs

(FRM) Kurs
24 Sata2.08%
7 Dana-0.29%
30 Dana-33.17%
60 Dana-34.49%
90 Dana-27.01%

Šta je Ferrum Network (FRM)?

Ferrum Network je projekat usmeren na decentralizaciju kripto valuta. Mrežu je pokrenuo tim stručnjaka za kripto industriju u junu 2019. Cilj projekta je kombinovanje različitih blagodati blockchain decentralizacije u jedinstvenu mrežu. Ovo spajanje tehnologija ima za cilj da olakša redovno usvajanje kripto valuta na globalnom nivou.

Koristeći najbolje kvalitete postojećih mreža u sloju brzih transakcija, Ferrum Network predstavlja alternativni metod za potvrđivanje i ubrzanje aktivnosti između korisnika. Prema zvaničnom tehničkom listu, Ferrum Netvork želi da postane mreža brze interoperabilnosti velike brzine.

Ko su osnivači Ferrum Network-a?

Ferrum Network osnovao je tim stručnjaka sa dugogodišnjom profesionalnom istorijom u inženjerstvu i blockchain tehnologiji.

Naiem Ieganeh je suosnivač i izvršni direktor kompanije Ferrum Netvork. Diplomirao je na Univerzitetu u Kueenslandu i započeo karijeru u softverskom inženjerstvu 2013. godine.

Ieganeh je takođe osnovao Maad Afrooz Technologi i radio je za velike tehnološke kompanije Microsoft i Amazon. Njegova poslednja pozicija pre osnivanja Ferrum Networka bila je kao glavni stručnjak za mašinsko učenje za Bloomberg LP.

Ian Friend je još jedan suosnivač Ferrum Networka i sada služi kao glavni operativni direktor. Diplomirao je poslovno pravo na Pravnom fakultetu u Njujorku i bio je pridruženi advokat nekoliko velikih firmi, uključujući Pantano & Gupta i Vilson Elser.

Friend takođe služi kao strateški savetnik za Poolz i Project Inverse. Od 2018. godine napustio je aktivne dužnosti advokata i svu pažnju usmjerio ka Ferrum Network.

Šta čini Ferrum Network jedinstvenom?

Ferrum Network je projekat čiji je cilj da podstakne upotrebu kriptovaluta u svakodnevnom životu pružanjem sveobuhvatnih rešenja. Cilj kompanije je da kriptovalute učini dostupnim neprofesionalcima i pomogne da digitalna imovina postane nov novac na svetu.

Prema osnivačima, misija Ferrum Networka je da omogući ljudima da vrše transakcije kripto valuta brzinom munje, jer je njen blok lanac dizajniran da izvršava transakcije bilo koje veličine u roku od milisekundi.

Kompanija pokušava da iskoristi karakteristike decentralizacije blockchain tehnologije kako bi eliminisala potrebu za nezavisnim posrednicima. Ovo smanjuje broj naknada koje kupci moraju platiti za transakcije i povećava privatnost i zaštitu podataka pošiljalaca i primalaca.

Kako kupiti Ferrum Network (FRM)?

Ferrum Network (FRM) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Ferrum Network Vesti