Elitium EUM

Rank #324 Websajt Dokumetacija

Elitium Cena (EUM) 0.00%

$0.03600

Šta je Elitium? Elitium je vaša digitalna ekonomija nezavisnosti, vrednosti i rasta. Elitium je rođen 2017. godine nakon razvoja P2P aplikacije za kripto-plaćanja za najam luksuznih jahti Boatsters Black. Uspeh proizvoda inspirisao je suosnivače Elitium-a da preispitaju upravljanje bogatstvom od temelja, konačno osnovavši Elitium. Njihova misija je da redefinišu vrednost i pomognu investitorima da uspešno […]

EUM/USD Cena Uživo

Elitium Kurs

(EUM) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.01%
30 Dana0.00%
60 Dana-0.09%
90 Dana-0.03%

Šta je Elitium?

Elitium je vaša digitalna ekonomija nezavisnosti, vrednosti i rasta.

Elitium je rođen 2017. godine nakon razvoja P2P aplikacije za kripto-plaćanja za najam luksuznih jahti Boatsters Black.

Uspeh proizvoda inspirisao je suosnivače Elitium-a da preispitaju upravljanje bogatstvom od temelja, konačno osnovavši Elitium.

Njihova misija je da redefinišu vrednost i pomognu investitorima da uspešno diverzifikuju svoj portfelj u kripto, DeFi i tokenizovanu imovinu – bez potrebe da brinu o tehničkim preprekama ili bezbednosnim implikacijama.

U poslednjih nekoliko godina, Elitium je izgradio jaku mrežu investitora i kapitalnih partnera, koji doprinose uzimanju novčića, pokretanju čvorova i podršci stalnom rastu. Aplikacija Elitium biće pokrenuta do kraja K1 2021.

Elitium veoma blisko sarađuje sa njihovom zajednicom i prilagođava proizvod u skladu sa njihovim potrebama.

Korisnici već mogu pogledati pregled i deliti povratne informacije: https://previev.elitium.io/dashboard.

Krajnja ambicija kompanija je da stvore decentralizovanu digitalnu ekonomiju koja omogućava svakom klijentu da živi bogat život putem rešenja za upravljanje bogatstvom koja nude sledeći API:

Ulog u elitijumu: Zaradite do 6,5% godišnje
Elitium Masternodes: Zaradite do 28% godišnje (ranije 25% godišnje)
USD ušteda: zaradite do 3,40% godišnje
Štednja u zlatu: Zaradite do 1,2% godišnje
Tokenizovana sredstva: zaradite do 5,1% godišnje

Ekosistem Elitium pokreće matična kriptovaluta EUM: digitalna valuta u koju možete ulagati, trgovati, trošiti i koristiti za investiranje.

Za više informacija posetite vvv.elitium.io.

Ko su osnivači Elitiuma?

Elitium su osnovali Raoul Milhado, Jean-Pierre Morand i Collin Gelevert.

Raoul je upoznao Jean-Pierrea u njegovom rodnom Amsterdamu 2016. godine, u početku istražujući kako kripto-plaćanja uvesti u svet luksuza.

Kako su njihove ambicije rasle, Raoul i „JP“ prepoznali su potrebu za dodatnom pravnom i finansijskom ekspertizom, ukrcavajući Collina kao trećeg suosnivača.

Pre Elitiuma, Raoul je osnovao i izašao iz poduhvata za digitalni marketing. Ostao je preduzetnik od ranih profesionalnih godina, na kraju predvodeći Boatstersov prelazak u kripto, pre nego što je postao izvršni direktor Elitium-a.

Jean-Pierre Morand je tehnički stručnjak koji je čitav život proveo baveći se graničnom tehnologijom, prvo pomažući da se internet dovede u Francusku pre nego što je zaronio u blockchain. Ima 8 godina iskustva u blockchainu i direktor je Elitium-a. Collin Gelevert je radio u globalnom biznisu od 80-ih, koristeći svoju finansijsku stručnost da postavi pravnu strategiju i strategiju usaglašenosti Elitium-a u svojoj ulozi predsedavajućeg i finansijskog direktora.

Šta čini Elitium jedinstvenim?

Elitium objedinjuje niz blokchain investicija u jednoj platformi jednostavnoj za upotrebu, eliminišući složenost i bezbednosne implikacije držanja portfelja zasnovanog na blockchain-u.

Elitium olakšava svakom investitoru pristup svetu blokova zasnovanih na proizvodima i rast njihovog bogatstva na direktan, usmeren i siguran način. Zahvaljujući efikasnosti njegove tehnologije, investitori mogu uštedeti vreme upravljajući svojim bogatstvom, istovremeno generišući veći prinos na održivoj osnovi nego putem tradicionalnih sistema. Zahvaljujući svojoj robusnoj mreži privatnih investitora – uključujući poznatog stručnjaka za kripto trgovinu „Vuk svih ulica“ Scotta Melkera i trgovinsku banku GDA Capital – Elitium nikada nije održao ICO, umesto da koristi privatna sredstva za izgradnju svog portfelja proizvoda u održivom manir.

Kako kupiti Elitium (EUM)?

Elitium (EUM) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Elitium Vesti