Electroneum ETN

Rank #246 Websajt GIT

Electroneum Cena (ETN) 6.88%

$0.002931

Šta je Electroneum (ETN)? Electroneum je kripto platforma zasnovana na mobilnom telefonu koja nudi sistem trenutnog plaćanja. Projekat je formiran u julu 2017. godine, a pokrenut je u septembru 2017. godine kao prva kripto valuta sa sedištem u Velikoj Britaniji nakon završetka ICO-a vrednog 40 miliona dolara. Fokus projekta Electroneum je pružanje najbrže i najsigurnije […]

ETN/USD Cena Uživo

Electroneum Kurs

(ETN) Kurs
24 Sata6.88%
7 Dana-3.42%
30 Dana26.56%
60 Dana-3.62%
90 Dana79.96%

Šta je Electroneum (ETN)?

Electroneum je kripto platforma zasnovana na mobilnom telefonu koja nudi sistem trenutnog plaćanja. Projekat je formiran u julu 2017. godine, a pokrenut je u septembru 2017. godine kao prva kripto valuta sa sedištem u Velikoj Britaniji nakon završetka ICO-a vrednog 40 miliona dolara.

Fokus projekta Electroneum je pružanje najbrže i najsigurnije kripto transakcije sa minimalnim naknadama za nebankarsko stanovništvo sveta, koje čini milijardu svetske populacije.

I dalje se fokusirajući na to da pojedincima koji imaju samo pristup pametnim telefonima daju jeftin i lak način trošenja novca širom sveta, Electroneum je u decembru 2017. godine pokrenuo svog menadžera novčanika.

U martu 2018. godine Electroneum je lansirao prvu Android mobilnu „rudarsku“ aplikaciju gde su ljudi mogli da iskoriste prednosti procesora svog uređaja za kopanje ETN kovanica. U aprilu iste godine obezbedio je patent za trenutne kripto transakcije.

Ko su osnivači Electroneuma?

Mozak koji stoji iza projekta Electroneum je Richard Ells. Pre svog upada u kripto industriju, Richard Ells je radio kao preduzetnički prodavac, dok je gajio svoju želju da postane programer.

Takođe je vlasnik Retortala, platforme za upravljanje društvenim medijima dizajnirane za preduzeća u industriji direktne prodaje, i SiteVizard, digitalne agencije koju je osnovao i koja i danas služi kao direktor.

Krajem 2019. godine Richard Ells, kao izvršni direktor Electroneuma, osnovao je i organizovao pokretanje AniTaska, prve slobodne platforme koja se fokusirala na stvaranje digitalne ekonomije za zemlje u razvoju.

Iako je platforma otvorena za slobodnjake iz celog sveta, akcenat je stavljen na nebankarske usluge u zemljama u razvoju, slično ostalim proizvodima koje je lansirala Electroneum.

Šta Electroneum čini jedinstvenim?

Prilikom pokretanja 2017. godine, Electroneum, koji je prvobitno napravljen koristeći Monero bazu koda, fokusirao se na industriju igara na sreću i kockanje. Međutim, stvari su se ubrzo promenile i Electroneum je svoj pogled usmerio na stvaranje platforme za trenutna prekogranična plaćanja.

Electroneum je u drugom kvartalu 2019. prešao sa Monero blockchain-a na moderirani blockchain sa dokazom odgovornosti (PoR) kako bi se usredsredio na pružanje boljih usluga plaćanja.

Iako se primarni cilj Electroneuma ne razlikuje mnogo od onoga što nude mnogi drugi kripto projekti, on to radi na jedinstven način. Electroneum se uglavnom fokusirao na to da kriptovima donese lako dostupnu opciju, pametne telefone.

Cilj Electroneuma je da dosegne milione koji nemaju pristup bankarskom sistemu, ali poseduju pametni telefon; poput PaiPal-a, ali sa kripto valutama.

Electroneum ima jedinstveni pristup iz drugih kripto valuta, čak iu rudarstvu. Electroneum je efikasno uklonio potrebu za skupim, namenskim rudarskim uređajima koji troše energiju, kada je u martu 2018. godine pokrenuo prvu aplikaciju za „rudarstvo“.

Kako kupiti Electroneum (ETN)?

Electroneum (ETN) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Electroneum Vesti