ECOMI OMI

Rank #225 Websajt

ECOMI Cena (OMI) 0.00%

$0.00000000

Šta je ECOMI (OMI)? ECOMI je tehnološka kompanija sa sedištem u Singapuru u digitalnom kolekcionarskom prostoru. Kompanija je stvorila VeVe, tržište digitalnih kolekcionarskih predmeta zasnovano na blockchain-u, da bi korisnici mogli da kupuju i dele svoje kolekcionarske predmete preko usluge društvene mreže. ECOMI se sastoji od dva različita elementa: nekadašnjeg ekosistema ECOMI Collect (danas poznatog […]

OMI/USD Cena Uživo

ECOMI Kurs

(OMI) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je ECOMI (OMI)?

ECOMI je tehnološka kompanija sa sedištem u Singapuru u digitalnom kolekcionarskom prostoru. Kompanija je stvorila VeVe, tržište digitalnih kolekcionarskih predmeta zasnovano na blockchain-u, da bi korisnici mogli da kupuju i dele svoje kolekcionarske predmete preko usluge društvene mreže.

ECOMI se sastoji od dva različita elementa: nekadašnjeg ekosistema ECOMI Collect (danas poznatog kao VeVe) i ECOMI Secure Storage Vallet. VeVe sadrži prodavnicu VeVe, polovno tržište, prodajni salon proširene stvarnosti i društvenu mrežu.

VeVe radi sa brendovima, uključujući Batman, Superman, Harlei Kuinn, Ghostbuster, NFL i MLB, zajedno sa drugima.

OMI token je uslužni token koji se koristi kao sredstvo razmene kada korisnik kupuje, prodaje ili trguje svojim digitalnim kolekcionarima na VeVe platformi. OMI takođe osigurava nepromenljivi zapis vlasništva nad digitalnim kolekcionarstvom.

Ko su osnivači ECOMI-a?

David Iu je izvršni direktor ECOMI-a. Svoje prvo preduzeće osnovao je 1996. godine, a od tada pokreće razne poslove u industriji licenci i maloprodaje. Daniel Crothers i Joseph Janik su druga dvojica suosnivača ECOMI-a.

Šta ECOMI čini jedinstvenim?

ECOMI omogućava korisnicima da kupuju i prodaju digitalne kolekcionarske predmete, kao i da pokazuju svoje predmete sa aspektom društvenih medija kompanije VeVe. VeVe takođe ima partnerske odnose sa poznatim davaocima licence na tradicionalnom tržištu kolekcionara, kao što je pomenuto, uključujući mnoge DC likove poput Batmana i Vonder Voman.

VeVe omogućava korisnicima da kreiraju virtuelne izložbene prostore kako bi delili svoje kolekcionarske predmete sa drugim korisnicima globalno, kako na svojim telefonima, tako i u obliku proširene stvarnosti koja vam omogućava da fizički šetate po ovim virtuelnim postavkama. Proširena stvarnost VeVe znači da takođe možete da postavite svoje kolekcionarstvo oko sebe u AR.

Kako kupiti ECOMI (OMI)?

ECOMI (OMI) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

ECOMI Vesti