DxChain Token DX

Rank #418 Websajt GIT

DxChain Token Cena (DX) 32.17%

$0.00011604

Šta je DxChain (Dx)? DxChain je blockchain mreža dizajnirana da olakša obradu velikih podataka i mašinsko učenje. Beta pokrenut 2018. godine, glavni cilj DxChain-a je da omogući svojim korisnicima da bezbedno razmenjuju skupove velikih podataka i potencijalno imaju koristi od poboljšane analitike zasnovane na tim podacima. Generiranje DX tokena zasniva se na vrednosti i kvalitetu […]

DX/USD Cena Uživo

DxChain Token Kurs

(DX) Kurs
24 Sata32.17%
7 Dana17.30%
30 Dana14.98%
60 Dana28.25%
90 Dana18.55%

Šta je DxChain (Dx)?

DxChain je blockchain mreža dizajnirana da olakša obradu velikih podataka i mašinsko učenje. Beta pokrenut 2018. godine, glavni cilj DxChain-a je da omogući svojim korisnicima da bezbedno razmenjuju skupove velikih podataka i potencijalno imaju koristi od poboljšane analitike zasnovane na tim podacima.

Generiranje DX tokena zasniva se na vrednosti i kvalitetu podataka koje korisnici dostavljaju putem platforme.

Uz decentralizovano skladištenje podataka, DxChain nudi korisnicima sigurno okruženje za izvođenje eksperimenata i testova mašinskog učenja. Blockchain tehnologija takođe pruža povećanu računsku snagu za mašinsko učenje i obradu velikih podataka.

Ko su osnivači DxChain-a?

Allan Zhang je jedan od članova osnivača DxChain-a. Diplomirao je informatički menadžment na Univerzitetu Jugoistok 1999. godine. Zhang je 2013. stvorio Trustlook AI Cibersecuriti, gde i dalje služi kao izvršni direktor. Gospodin Zhang je takođe bio deo Palo Alto Netvorks i TELUS Securiti Solution kao stariji inženjer za istraživanje ranjivosti.

James Li je drugi suosnivač DxChain-a. Li je bila na pozicijama u kompanijama Lucent Technologies i nCircle Netvork Securiti. 2013. pridružio se Allan Zhang-u u njegovom projektu Trustlook AI Cibersecuriti i 2018. počeli su da rade na DxChain-u.

Šta DxChain čini jedinstvenim?

DxChain je blockchain platforma koja omogućava naučnicima podataka da čuvaju i razmenjuju velike količine osetljivih podataka. Zbog svojstvene sigurnosti i sprečavanja prevara blockchain-u, DxChain je jedan od najsigurnijih interfejsa koje naučnici podataka mogu da koriste za rad, slanje i primanje skupova podataka.

Dizajniran kao platforma za trgovanje podacima, DxChain omogućava korisnicima da dele poverljive skupove podataka bez brige da će oni procuriti ili biti distribuirani bez njihovog pristanka. I ne samo to, računarski opseg opsega koji nudi DxChain olakšava naučnicima podataka rad sa skupovima podataka koje kupuju putem platforme. U tom smislu, DxChain platforma je sveobuhvatni alat za nauku podataka koji omogućava korisnicima da pribave i manipulišu velikim skupovima podataka.

Konačno, osnivački tim se pobrinuo da u potpunosti decentralizuje proces tako da ne postoji šansa da treća strana dobije pristup podacima koji se dele na platformi DxChain.

Kako kupiti DxChain Token (DX)?

DxChain Token (DX) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

DxChain Token Vesti