Ducato Protocol Token DUCATO

Rank #548 Websajt

Ducato Protocol Token Cena (DUCATO) 0.00%

$0.00000000

Šta je Ducato protocol? DUCATO protokol ima za cilj izgradnju platforme koja nudi blockchain tehnologiju, uslugu usmerenu na korisnika, brojne učesnike mreže, razvoj algoritama i decentralizovano upravljanje. Tvrdi da je optimizovan za pozajmljivanje i deponovanje digitalne imovine. Protokol DUCATO pruža kriptovalute (DUCATO token, KRVD), koje omogućavaju prekogranične transfere bez obzira na finansijsku infrastrukturu, a ima […]

DUCATO/USD Cena Uživo

Ducato Protocol Token Kurs

(DUCATO) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Ducato protocol?

DUCATO protokol ima za cilj izgradnju platforme koja nudi blockchain tehnologiju, uslugu usmerenu na korisnika, brojne učesnike mreže, razvoj algoritama i decentralizovano upravljanje. Tvrdi da je optimizovan za pozajmljivanje i deponovanje digitalne imovine. Protokol DUCATO pruža kriptovalute (DUCATO token, KRVD), koje omogućavaju prekogranične transfere bez obzira na finansijsku infrastrukturu, a ima za cilj da doprinese rastu tržišta finansiranja i plaćanja digitalnih sredstava i na kraju pomaže u uspostavljanju decentralizovanog ekosistema tzv. Hibridni Defi 2.0.

DUCATO protokol omogućava bilo kome da iskoristi svoju digitalnu imovinu kao zalog za generisanje KRVD-a putem pametnih ugovora DUCATO-a. Ova sredstva obezbeđenja koja korisnik položi mogu stvoriti efekat poluge.

Šta je token protokola DUCATO?

Uslužni žeton za stabilizaciju protokola i plaćanje naknada DUCATO žeton koristi korisnik protokola za plaćanje različitih naknada.

RVD se generiše na osnovu digitalnih sredstava koja je korisnik deponovao na DUCATO protokol. Kada korisnik želi da likvidira, mora da plati KRVD izdat na početku, plus naknadu za stabilnost. Kada se isplate KRVD i naknada za stabilnost, korisnik može slobodno da vrati nazad svoja digitalna sredstva. DUCATO planira da uspostavi upravni odbor i zajednicu za transparentno delovanje, a za učešće u upravljanju mora biti održan „DUCATO Token“.

Imaoci DUCATO žetona imaju pravo da se pridruže procesu glasanja kada se dogodi odlučivanje o promenama u protokolu. Dizajniran je za povećanje potražnje kako se protokolni ekosistem širi.

Kako kupiti Ducato Protocol Token (DUCATO)?

Ducato Protocol Token (DUCATO) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Ducato Protocol Token Vesti