DEXTools DEXT

Rank #563 Websajt

DEXTools Cena (DEXT) 1.98%

$1.01

Šta su DExTools (DExT)? DEXTools je aplikacija i ekosistem za trgovce koji pružaju informacije o svim decentralizovanim tržištima. Asimilišući blockchain podatke u jedan sveobuhvatan korisnički interfejs, DEXTools vam omogućava da imate jasnu viziju o svom trgovanju, ulaganjima i trenutnom stanju kriptomarketa. DEXT je izvorni uslužni token koji se koristi za: Pristupanje funkcijama najvišeg nivoa aplikacije […]

DEXT/USD Cena Uživo

DEXTools Kurs

(DEXT) Kurs
24 Sata1.98%
7 Dana16.71%
30 Dana30.01%
60 Dana26.88%
90 Dana75.39%

Šta su DExTools (DExT)?

DEXTools je aplikacija i ekosistem za trgovce koji pružaju informacije o svim decentralizovanim tržištima. Asimilišući blockchain podatke u jedan sveobuhvatan korisnički interfejs, DEXTools vam omogućava da imate jasnu viziju o svom trgovanju, ulaganjima i trenutnom stanju kriptomarketa.

DEXT je izvorni uslužni token koji se koristi za:

  • Pristupanje funkcijama najvišeg nivoa aplikacije putem zadržavanja ili mesečne pretplate.
  • Pristupanje premium trgovinskoj grupi i inicijativama zajednice poput DEXT Force Ventures.

DEXT alati uključuju:

  • Pool Ekplorer vam omogućava da pratite kretanje likvidnosti i formiranje novih bazena na decentralizovanim berzama.
  • Pair Ekplorer vam omogućava da pored poverenja i metrike projekta proverite i grafikone i transakcije tokena.
  • Informacije o novčaniku vam daju moć praćenja i praćenja novčanika vašeg omiljenog trgovca.
  • Big Svap Ekplorer vam omogućava da pratite kitove i velike transakcije.
  • Multisvap otvara više DEKS portala kako bi ubrzao vreme odziva na trgovanje.

Ko su osnivači DEXTools-a?

Frederic i Javier, osnivači DEXTools su iskusni trgovci i programeri koji su započeli projekat DEXTools 2020. godine i pokrenuli ga sopstvenim finansiranjem. Upoznali su se u trgovačkoj grupi 2017. godine, a nakon godina prijateljstva odlučili su da zajedno pokrenu DEXTools.

Pablo, trenutni tehnički direktor, pridružio se mesec dana nakon pokretanja i pomogao rastu projekta u ranim fazama, postavljajući temelje za profesionalniju platformu.

Masovno usvajanje DEXTools-a od strane DeFi zajednice bilo je ono što je DEXT učinilo centralnim čvorištem Defi trgovanja kakvo trenutno postoji.

Šta čini DEXTools jedinstvenim?

DEXTools je usredsređen na kvalitet podataka koji pruža njegova velika infrastruktura, istovremeno pouzdani i u realnom vremenu. DEXTools takođe ima snažan fokus na zajednicu, zasnivajući deo razvoja na povratnim informacijama zajednice, i podržavajući inicijative poput DEXT Force i DEXT Force Ventures.

DEXTools je zahvaljujući napornom radu tima postao ono što je sada, sa 6 kvalifikovanih članova tima i 2 savetnika sa više od 5 miliona jedinstvenih korisnika u poslednjih mesec dana.

Kako kupiti DEXTools (DEXT)?

DEXTools (DEXT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

DEXTools Vesti