Dego Finance DEGO

Rank #378 Websajt

Dego Finance Cena (DEGO) 0.28%

$1.36

Šta je Dego Finance (DEGO)? Pokrenut 2020. godine, Dego Finance je decentralizovani ekosistem koji nudi raznoliku kombinaciju alata koji nisu zamenljivi (NFT) i decentralizovanih finansija (DeFi). To je nezavisni, otvoreni NFT ekosistem. Svakom korisniku je dozvoljeno da pokrene NFT i pokrene rudarstvo, aukcije i trgovanje, pokrivajući čitav životni ciklus proizvoda. Dego-ov NFT protokol je unakrsna, […]

DEGO/USD Cena Uživo

Dego Finance Kurs

(DEGO) Kurs
24 Sata0.28%
7 Dana5.09%
30 Dana6.27%
60 Dana-9.71%
90 Dana-15.67%

Šta je Dego Finance (DEGO)?

Pokrenut 2020. godine, Dego Finance je decentralizovani ekosistem koji nudi raznoliku kombinaciju alata koji nisu zamenljivi (NFT) i decentralizovanih finansija (DeFi). To je nezavisni, otvoreni NFT ekosistem.

Svakom korisniku je dozvoljeno da pokrene NFT i pokrene rudarstvo, aukcije i trgovanje, pokrivajući čitav životni ciklus proizvoda. Dego-ov NFT protokol je unakrsna, drugorazinska infrastruktura za Blockchain projekte koja se može iskoristiti za akviziciju korisnika i distribuciju tokena.

Dego koristi koncept modularnog dizajna kombinacije koji kombinuje različite elemente proizvoda da bi formirao podsisteme sa određenim funkcijama.

Ko su osnivači Dego Finance-a?

Dego Finance je osnovao i razvija ga tim koji ostaje anoniman od marta 2021. godine.

Šta čini Dego Finance jedinstvenim?

Dego Finance je samostalni, otvoreni NFT ekosistem u kome svako može da izda NFT-ove, pokrene rudarstvo, aukcije i trgovanje.

Dego zajednica može da predlaže i bira ambasadore. Top 10 dobrovoljaca koji dobiju najveći broj glasova biraju se za ambasadore Dega, koji zatim dobijaju medalju Dego ambasadora NFT, dajući im pravo da predstavljaju Dego na industrijskim događajima.

DEGO su ERC-20 tokeni iskovani rudarstvom likvidnosti. Oni služe kao znak upravljanja i kapitala Dego ekosistema. Korisnici koji drže DEGO mogu učestvovati u predlozima zajednice i glasati i dobiti kontinuirane dividende. DEGO je usvojio pravedan sistem distribucije bez privatnih plasmana ili rudnika.

Kako kupiti Dego Finance (DEGO)?

Dego Finance (DEGO) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Dego Finance Vesti