DeFiChain DFI

Rank #209 Websajt Dokumetacija GIT

DeFiChain Cena (DFI) 6.99%

$0.1024

šta je DeFiChain? DeFi Blockchain je decentralizovana blockchain platforma posebno posvećena omogućavanju brzih, inteligentnih i transparentnih decentralizovanih finansijskih usluga, dostupnih svima i svuda. Radi na mehanizmu konsenzusa dokaza o ulozima, on ima dokazanu sigurnost i nepromenljivost usidravanjem svog najnovijeg Merkle korena na Bitcoin blokchain svakih nekoliko minuta. Platforma takođe karakteriše neusporediv visok protok transakcija za […]

DFI/USD Cena Uživo

DeFiChain Kurs

(DFI) Kurs
24 Sata6.99%
7 Dana22.49%
30 Dana-19.34%
60 Dana-31.37%
90 Dana-59.09%

šta je DeFiChain?

DeFi Blockchain je decentralizovana blockchain platforma posebno posvećena omogućavanju brzih, inteligentnih i transparentnih decentralizovanih finansijskih usluga, dostupnih svima i svuda.

Radi na mehanizmu konsenzusa dokaza o ulozima, on ima dokazanu sigurnost i nepromenljivost usidravanjem svog najnovijeg Merkle korena na Bitcoin blokchain svakih nekoliko minuta. Platforma takođe karakteriše neusporediv visok protok transakcija za sve transakcije i pouzdano decentralizovano upravljanje, kako van tako i van lanca.

Fondacija DeFi je locirana i osnovana u Singapuru kao kompanija ograničena garancijom (nalik na temeljnu strukturu). Fondaciju vode iskusni blockchain stručnjaci, dr. Julian Hosp (predsednik) i U-zin Chua (CTO).

DeFi Blockchain je dizajniran za investitore na tržištu kriptovaluta koji žele da njihova kriptovaluta funkcioniše baš kao i bilo koji drugi oblik kapitala, tako da mogu osigurati povraćaj ulaganja na bilo kojem tržištu.

Karakteristike blok lanca uključuju decentralizovano: pozajmljivanje, umotavanje tokena, određivanje cena, razmene, prenosive dugove i potraživanja, nelateralizovani dug, tokenizacija imovine i raspodela dividendi

Kako kupiti DeFiChain (DFI)?

DeFiChain (DFI) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

DeFiChain Vesti