Dawn Protocol DAWN

Rank #240 Websajt GIT

Dawn Protocol Cena (DAWN) -8.89%

$0.2282

šta je Dawn Protocol? Dawn je novi blockchain trenutno postojeće platforme FirstBlood. Zamjena tokena započela je 5/5/20 i nije obavezna. I 1ST i Davn će koegzistirati i ostati integrisani u platformu FirstBlood. Dawn je protokol otvorenog koda za igre na sreću i takmičenja. Njegova misija je omogućiti pošten, otvoren i nagrađujući ekosustav igara na sreću […]

DAWN/USD Cena Uživo

Dawn Protocol Kurs

(DAWN) Kurs
24 Sata-8.89%
7 Dana80.29%
30 Dana-55.73%
60 Dana-59.85%
90 Dana-58.70%

šta je Dawn Protocol?

Dawn je novi blockchain trenutno postojeće platforme FirstBlood. Zamjena tokena započela je 5/5/20 i nije obavezna. I 1ST i Davn će koegzistirati i ostati integrisani u platformu FirstBlood. Dawn je protokol otvorenog koda za igre na sreću i takmičenja.

Njegova misija je omogućiti pošten, otvoren i nagrađujući ekosustav igara na sreću bez obzira iz koje su zemlje ili porekla. Programeri igara mogu da integrišu otvoreni protokol u svoje igre kako bi igračima omogućili da se takmiče za nagrade.

Kako kupiti Dawn Protocol (DAWN)?

Dawn Protocol (DAWN) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Dawn Protocol Vesti