DAD DAD

Rank #402 Websajt Dokumetacija GIT

DAD Cena (DAD) 0.27%

$0.01277

Šta je dad? DAD Chain, pokrenut 25. 06. 2018. od tima sa sedištem u Singapuru, tvrdi da je nova generacija decentralizovanog bloka za oglašavanje posvećena izgradnji infrastrukture za povezivanje globalnih reklama. Kroz blockchain tehnologiju, tim želi da učini podatke o oglašavanju transparentnijim. Kroz mrežu munje, mala naselja visoke frekvencije u reklamnom polju mogu postati mogućnost. […]

DAD/USD Cena Uživo

DAD Kurs

(DAD) Kurs
24 Sata0.27%
7 Dana-1.87%
30 Dana-2.15%
60 Dana3.99%
90 Dana0.98%

Šta je dad?

DAD Chain, pokrenut 25. 06. 2018. od tima sa sedištem u Singapuru, tvrdi da je nova generacija decentralizovanog bloka za oglašavanje posvećena izgradnji infrastrukture za povezivanje globalnih reklama.

Kroz blockchain tehnologiju, tim želi da učini podatke o oglašavanju transparentnijim. Kroz mrežu munje, mala naselja visoke frekvencije u reklamnom polju mogu postati mogućnost. Kroz simbolične podsticaje za ekonomiju, svaki učesnik će postati aktivniji u održavanju zdravog razvoja u okviru DAD ekosistema. Zrelim poslovnim modelom oglašavanja, DAD je privukao investicije poput OGC-a, NEO-a i DHVC-a. Kao supernoda za nekoliko blockchain programa kao što su Ontologi, NEO i VSIS, DAD se takođe pridružio odboru za upravljanje predvođenim Klaitnom (zamisao Kakaoa) i udružio se sa članovima (kao što su Kakao, LG Electronics, Celltrion, Union Bank of Filipini) za promociju razvoja globalnog ekosistema blockchain-a.

Kako kupiti DAD (DAD)?

DAD (DAD) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.