CyberVein CVT

Rank #428 Websajt Dokumetacija

CyberVein Cena (CVT) 0.93%

$0.00015396

Šta je CyberVein (CVT)? Rešenje za velike podatke CyberVein-a zasniva se na distribuiranoj bazi podataka PISR (privatna, međusobna veza, bezbedna, robusna), operacije baze podataka čuvaju se na blokovskoj mreži CyberVein koja radi na mehanizmu konsenzusa Proof-of-Contribution (PoC). Rešenje se fokusira na prilagođene usluge na nivou preduzeća „blockchain + big-data“. CVT je izvorni uslužni token koji […]

CVT/USD Cena Uživo

CyberVein Kurs

(CVT) Kurs
24 Sata0.93%
7 Dana4.32%
30 Dana-36.65%
60 Dana-55.02%
90 Dana-53.45%

Šta je CyberVein (CVT)?

Rešenje za velike podatke CyberVein-a zasniva se na distribuiranoj bazi podataka PISR (privatna, međusobna veza, bezbedna, robusna), operacije baze podataka čuvaju se na blokovskoj mreži CyberVein koja radi na mehanizmu konsenzusa Proof-of-Contribution (PoC). Rešenje se fokusira na prilagođene usluge na nivou preduzeća „blockchain + big-data“.

CVT je izvorni uslužni token koji se koristi za:

Plaćanje skladišta: Vlasnik podataka plaća odgovarajuću naknadu za skladištenje na osnovu veličine datoteke i propusnog opsega utrošenog u takvom procesu.
Plaćanje računarskom snagom: Isplate od korisnika vlasniku za korišćenje i naknade programerima izvršiće se isključivo u CVT-u.
Razmena podataka: Na saveznoj platformi za učenje CyberVein, sakupljač podataka trguje podacima po ceni ugovorenoj između dve strane za distribuirane aplikacije za modeliranje.
CROSS NFT plaćanje izdavanjem: Dapp preduzeća su dužna da plaćaju skladištenje i razmenu podataka u svetlu zauzetih mrežnih resursa i mogu da postave CyberVein token kao sredstvo plaćanja za izdavanje NFT ili poslovanje u skladu sa željenim poslovnim modelom.

Alati CyberVein uključuju:

Baza podataka PISR konzorcijuma kreira bolje upravljanje podacima: sigurnim i pouzdanim radom virtuelnih mašina i održavanjem korisničkih podataka podaci se efikasno agregiraju za podatke uzvodno, a sledljivost i praćenje podataka se ostvaruju kako bi se osigurala pouzdanost izvora podataka i izlaza i postigla unakrsna -razmena podataka između različitih odeljenja za poboljšanje pravovremenosti, raznolikosti, zaliha i gustine podataka radi ostvarivanja komercijalne vrednosti podataka i istinskog rešavanja problema u protoku podataka.
DAG lanac za skladištenje, stvara sigurnije skladištenje podataka, sa boljom efikasnošću, bez potvrde bloka, niskim naknadama za transakcije, a takođe eliminiše rudar, podržava asinhronu verifikaciju i paralelnu obradu svakog čvora, što je više čvorova, brža je brzina, veća je skalabilnost, što dovodi do bolje skalabilnosti. Rezervna kopija baze podataka na lancu skladišta DAG pruža dodatni nivo sigurnosti za preduzeća.
Citrik, omogućava deljenje GPU-a. Čvorovi mogu da doprinesu delu svog GPU-a mreži, za uzvrat za nadoknadu kroz mehanizam Proof of Contribution. Doprinošeni GPU može pomoći preduzećima ili pojedincima u modeliranju podataka sa federalnim učenjem.
Federated Learning Platform, omogućava unovčavanje podataka. Federated Learning je distribuirani tok rada mašinskog učenja. Skupovi podataka se prvo obučavaju lokalno, a podaci svih strana čuvaju se lokalno, bez otkrivanja privatnosti ili kršenja propisa. Pojedinačni terminali vraćaju obučene modele na server da bi kreirali zajednički model. Efikasno zaštitite privatnost i sigurnost podataka, rešite problem informacionog silosa i tako shvatite vrednost podataka. Platforma će takođe pružiti algoritme za podršku operacijama modeliranja podataka od strane preduzeća i pojedinaca.

Koliko CVT kovanica ima u opticaju?

CyberVein je svoj projekat pokrenuo 26. marta 2018. godine sa 2.147.483.648 (~ 2,1 milijarda tokena) CVT tokena kreiranih u genesis.Token je unapred miniran i ima fiksno napajanje. CyberVein izbegava stvaranje inflacije u ponudi tokena, tehnike koja se koristi u nekim ekonomijama žetona, jer ovaj metod podrazumeva da nosioci tokena subvencionišu aktivnosti aplikacija na mreži. Umesto toga, CyberVein je dizajniran da dugoročno posluje na održiv način oslanjajući se na naknade za velike podatke od saveza DAVE. Da bi se subvencionisale mrežne aktivnosti tokom faze mrežnog pokretanja mreže, dodeljen je ograničeni bazen (pogledajte „Dugoročne rezerve“ u nastavku) i namenjen je i proširenju ekosistema i pružanju nagrada za žetone za dokaz o doprinosu.

50% Pool 1 – Dugoročne rezerve

30% fondacije za dugoročne rezerve

15% tehnološkog razvoja

5% Marketinški događaji

36% Pool 2 - Privatna prodaja

10% Pool 3 - Tim i osnivači

4% Pool 4 - Savetnik

Ko su osnivači CyberVeina?

Rešenje za velike podatke CyberVein kreirala je CV Technologi Foundation, a njegovu belu knjigu su Arthur Iu i Jack Ge. Obojica će i dalje biti članovi izvršnog tima CyberVein-a, a Arthur će služiti kao globalni direktor, a Jack kao globalni ambasador.

Šta čini CyberVein jedinstvenim?

Umesto na blockchain projekat, CyberVein je više rešenje za velike podatke zasnovano na blockchain-u, stoga je CyberVein više usredsređen na brige o hartijama od vrednosti na nivou baze podataka na nivou preduzeća, kao i na izvodljivost standardizovanog i legalizovanog unovčavanja podataka. Od danas postoji sve veća zabrinutost zbog kršenja privatnosti podataka i gubitaka podataka usled kvara baze podataka.

Sa instaliranom PISR bazom podataka na serveru, formiraće se baza podataka konzorcijuma oko servera kojima samo klijent ima pristup (ne razlikuje se od bilo koje druge baze podataka), baza podataka stvara dovoljno distribuiranih viškova, a stanja i radnje baza podataka evidentiraće se na blockchain, koji deluje kao vremenska mašina. To dovodi do: Jedna tačka kvara neće prouzrokovati gubitak podataka u bazi podataka. Baze podataka bi mogle da se vrate u skladu sa blok-heš hešom. Sve zlonamjerne radnje biće evidentirane i vidljive u bazi podataka konzorcijuma i odbijene. Pruža funkcionalni interfejs za nadzornu reviziju, podržava pristup nadzornoj reviziji i podržava sveobuhvatno praćenje indeksa blokčejna kako bi se osigurao operativni kvalitet

S druge strane, DAG lanac za skladištenje preslikava oštru kopiju baze podataka, koja nije ograničena na bazu podataka konzorcijuma, već se čuva globalno, kao dodatni nivo sigurnosti.

Udružena platforma za učenje nije proizvod, već pre inovativan tok rada koji omogućava da se obuka mašinskog učenja izvodi lokalno na terminalu umesto na centralizovanom serveru. To znači da osetljive informacije nikada ne napuštaju server niti ih iko vidi.

Kako kupiti CyberVein (CVT)?

CyberVein (CVT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

CyberVein Vesti