Crypto.com Coin CRO

Rank #45 Websajt Dokumetacija

Crypto.com Coin Cena (CRO) 0.00%

$0.00000000

Šta je Cripto.com Coin [CRO]? Cripto.com Coin (CRO) je izvorni token kriptovaluta kompanije Cripto.com Chain – decentralizovanog lanca otvorenog koda koji je razvila kompanija Cripto.com za platni promet, trgovinu i finansijske usluge. Cripto.com Chain je jedan od proizvoda u liniji rešenja Cripto.com dizajniranih da ubrzaju globalno usvajanje kripto valuta kao sredstva za povećanje lične kontrole […]

CRO/USD Cena Uživo

Crypto.com Coin Kurs

(CRO) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Cripto.com Coin [CRO]?

Cripto.com Coin (CRO) je izvorni token kriptovaluta kompanije Cripto.com Chain – decentralizovanog lanca otvorenog koda koji je razvila kompanija Cripto.com za platni promet, trgovinu i finansijske usluge.

Cripto.com Chain je jedan od proizvoda u liniji rešenja Cripto.com dizajniranih da ubrzaju globalno usvajanje kripto valuta kao sredstva za povećanje lične kontrole nad novcem, zaštitu korisničkih podataka i zaštitu identiteta korisnika. CRO blockchain služi prvenstveno kao vozilo koje pokreće aplikaciju za mobilno plaćanje Cripto.com Pai.

U budućnosti Cripto.com planira da proširi doseg CRO platforme kako bi napajao i druge svoje proizvode.

CRO je počeo sa radom u novembru-decembru 2018.

Ko su osnivači Cripto.com Coin?

Cripto.com Coin pokrenula je kompanija Cripto.com kao deo svoje vizije „stavljanja kripto valute u svaki novčanik“. Sam Cripto.com osnovali su u junu 2016. godine kao „Monaco Technologies GmbH“ Kris Marszalek, Rafael Melo, Gari Or i Bobbi Bao.

Kris Marszalek, alum poljskog univerziteta Adam Mickievicz, osnovao je i vodio tri kompanije pre pokretanja Cripto.com: dizajn potrošačke elektronike i proizvodni posao Starline Polska, mobilna aplikacija i platforma IIII zasnovana na lokaciji i firma za e-trgovinu BEECRAZI .

Rafael Melo je diplomirao inženjerstvo na PUC-Rio. Tokom svoje više od 15 godina duge karijere u finansijama, Melo je radio sa velikim azijskim kompanijama i pomogao da obezbedi preko 50 miliona AUD u finansiranju veb stranice Ensogo o socijalnoj trgovini.

Gari Or je softverski inženjer sa preko devet godina inženjerskog iskustva u fullstacku. Pre suosnivanja Cripto.com, Ili je radio kao arhitekta platforme u Ensogo-u i suosnivač kompanije za razvoj mobilnih aplikacija Foris. Diplomirao je inženjerstvo, računarstvo na Univerzitetu u Hong Kongu.

Pre nego što je pomogao u pokretanju Cripto.com, Bobbi Bao je radio u odeljenju za spajanja i preuzimanja investicione banke China Renaissance. Bao je studirao na Univerzitetu u Melbourneu, poslovnoj školi NIU Stern i na koledžu Villiam & Mari.

Šta čini Crypto.com Coin jedinstvenim?

CRO blockchain je uglavnom fokusiran na pružanje korisnosti korisnicima Cripto.com rešenja za plaćanja, trgovanje i finansijske usluge.

Vlasnici CRO-a mogu uložiti svoje kovanice na lanac Cripto.com da bi delovali kao validator i zarađivali naknade za obradu transakcija na mreži. Pored toga, CRO kovanice mogu se koristiti za podmirivanje naknada za transakcije na lancu Cripto.com.

U okviru aplikacije za plaćanje Cripto.com Pai korisnici mogu povratiti novac do 20% plaćanjem trgovaca u CRO i do 10% kupovinom poklon kartica i vršenjem peer-to-peer transfera drugim korisnicima.

Kada je reč o trgovinskim slučajevima korišćenja, aplikacija Cripto.com omogućava korisnicima da zarade token nagrade za odabrane liste ulaganjem u CRO.

Pored toga, korisnici mogu da zarade godišnje kamate do 10-12% na svojim kovanicama Cripto.com ulaganjem u aplikaciju Cripto.com Ekchange ili metalnu Visa karticu Cripto.com.

Sve u svemu, CRO deluje kao instrument koji pokreće Cripto.com napore za povećanje usvajanja kripto valuta na globalnom nivou. Kao takva, kompanija kontinuirano radi na pronalaženju i razvoju novih slučajeva upotrebe koji će omogućiti korisnicima da iskoriste kripto valutu kako bi poboljšali kontrolu koju imaju nad svojim novcem, podacima i identitetima.

Kako kupiti Crypto.com Coin (CRO)?

Crypto.com Coin (CRO) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Crypto.com Coin Vesti