Chiliz CHZ

Rank #58 Websajt

Chiliz Cena (CHZ) 2.60%

$0.06713

Šta je Chiliz? Chiliz (CHZ) je vodeća digitalna valuta za sport i zabavu, pokrećući prvu svetsku platformu za angažovanje i nagrade obožavalaca zasnovanu na blockchain-u Socios.com. Navijači mogu kupovati i menjati brendirane navijačke žetone, kao i mogućnost da učestvuju, utiču i glasaju u anketama i anketama usmerenim na klubove. Osnovana na Malti 2018. godine, vizija […]

CHZ/USD Cena Uživo

Chiliz Kurs

(CHZ) Kurs
24 Sata2.60%
7 Dana2.77%
30 Dana-42.45%
60 Dana-41.49%
90 Dana-33.88%

Šta je Chiliz?

Chiliz (CHZ) je vodeća digitalna valuta za sport i zabavu, pokrećući prvu svetsku platformu za angažovanje i nagrade obožavalaca zasnovanu na blockchain-u Socios.com. Navijači mogu kupovati i menjati brendirane navijačke žetone, kao i mogućnost da učestvuju, utiču i glasaju u anketama i anketama usmerenim na klubove. Osnovana na Malti 2018. godine, vizija kompanije je da premosti jaz između aktivnog i pasivnog navijača, pružajući milionima sportskih fanatika navijački žeton koji deluje kao tokenizovani udeo uticaja.

Kao ekskluzivna valuta na platformi, obožavaoci koriste CHZ za kupovinu ovih brendiranih navijačkih žetona, koji korisnicima daju uticajnu moć odlučivanja, omogućavajući im da glasaju na anketama koje objavljuju naši partneri u aplikaciji Socios. Vlasništvo takođe pruža obožavateljima pristup ekskluzivnim nagradama i neverovatnim iskustvima, kao i mogućnostima igranja, društvene interakcije i tabele sa više dodataka koji su lansirani do 2021. i kasnije.

Glavne karakteristike Chiliz-a (CHZ)

CHZ Token ekskluzivno pokreće Socios.com, njihovu platformu suočenu sa potrošačima, gde obožavaoci mogu koristiti svoje navijačke žetone za učešće u anketama i anketama i nagrađivanje aktivnim angažovanjem.
CHZ žetoni su dužni da učestvuju u ponudama navijačkih žetona (FTO), početnoj prodaji navijačkih žetona i svlačionice Socios, gde prema popularnoj potražnji potencijalnim partnerskim klubovima ili sportovima pokazuju koliki je apetit za navijačke žetone i na taj način će dalje uticati na klubove ili sportski brendovi da se pridruže Socios.com!
CHZ tokeni se takođe mogu koristiti za kupovinu / trgovinu navijačkih tokena putem platforme okrenute prema potrošačima, Socios.com
Navijačkim žetonima se može trgovati na internoj berzi Chiliz vvv.chiliz.net protiv Chiliz tokena, CHZ.
CHZ Token ima visoku likvidnost i njime se trguje na nekim od najvećih i globalno priznatih berzi, kao što su Binance (Cornerstone Investor), Bitpanda, HBTC, Paribu, Mercado, HBTC

Socios.com pruža sportskim i zabavnim organizacijama brendirani navijački žeton i platformu za angažovanje obožavalaca kako bi im pomogli da efikasnije angažuju i unovče svoju globalnu publiku. Trenutno je 25 glavnih sportskih / sportskih organizacija, uključujući FC Barcelona, Juventus, AC Milan, OG, Paris Saint-Germain, Manchester Citi i Professional Fighters League, pokrenulo navijačke žetone na platformi. Mnogo vodećih sportskih i zabavnih objekata iz celog sveta trebalo bi da u bliskoj budućnosti pokrenu navijačke žetone.

Chiliz / socios ima više kancelarija sa sedištem širom sveta u Turskoj, Koreji, Švajcarskoj i planira da nastavi svoje širenje otvaranjem novih kancelarija u Španiji, SAD-u i Brazilu. Kompanija je takođe zapošljavala preko 100+ talentovanog osoblja, a to će se udvostručiti tokom 2021. godine.

Kako kupiti Chiliz (CHZ)?

Chiliz (CHZ) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Chiliz Vesti